Je možné pouštět TV signál po datovém síťovém kabelu?

<< < (4/4)

Petr Doležal:
S tím kopírováním jste mi připomněl můj spor v minulosti s Copy centrem ohledně autorských poplatků.
Minulý týden po důrazném upozornění, že já jsem autorem projektu, což mohu doložit ŽL a OP, mi poplatek, pozor dnes již 0,2 Kč, nezapočítali. Že by vyměnili management ?

anonymní_anonym:
Citace: Jaroslav Hrůza  25.08.2008, 18:45

... mne dost prekvapilo, kdyz jsem za 4Gb kartu platil 40Kc jako autorsky poplatek...
karta do fotaku, kde budu autorem JA a ty zlodeji z osa ( v cele s Petrem Jandou) vam reknou, ze to je naprosto v poradku, protoze bych si nahodou mohl na tu kartu nahrat nelegalni kopii nejaky hudby  (zle) (zle) (zle)

Tak to byli ještě laciní. Já znám sazbu 1GB = 12,- Kč + DPH = 14,28 / GB. Za 4GB 57,12 Kč.
Zvlášť ta DPH z kozí daně (autorského poplatku) mi otvírá kudlu v kapse. Ta OSA opravdu přidala významnou hodnotu  >:D

Jaroslav Hrůza:
a je to cena za GB, nebo Gb?  a jak pani urednici prepocitaji bit na bajt? :-D :-D :-D

Přistoupil Karel:
Citace: Marek Fikejs  31.05.2008, 14:33

Myšlenka byla taková, že místo coaxu a síťové kabelu, natáhnu jen jeden kabel SSTP cat 7. A pak si jen vyberu co do něj pustím. Buď TV nebo net, nebo telefon, nebo něco úplně jiného.

TV signál lze pustit po síť. kabelu. Jsou k tomu však zapotřebí modulátory. Mám to odzkoušené a funguje to. Nevýhoda je - možnost sledování jednoho programu.  I toto se dá vyřešit, ale to už je složitější a finančně náročnější - asi ;)

Miroslav Minařík:
Také to potvrdím. Máme doma Schrack home asi pět let.
V racku si určím co, do které zásuvky pustím. Zda data pc, ip telefon nebo signál pro přijímač.
http://elektrika.cz/data/clanky/schrack-principy-domovnich-systemu-schrack-home
Je to kategorie 7 alias multimediální.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana