Potřeboval bych zdarma spočítat projekt, kdo rád pracuje zdarma?
Jirka Pšenička:
Potřeboval bych prosím poradit s návrhem hlavního jističe v RD.
V tuto chvíli mám přípojku s jističem 3x25A. Obávám se však,
že při dokončení stavby RD, bude tento jistič nedostačující.
Chtěl bych znát názor vás, odborníků zda navýšit, nebo tento jistič bude stačit. V mém okolí se rady odborníků dosti liší, stejně tak jako u kalkulačky návrhu jističe ČEZu a PRE se výsledek dost liší. Sazbu budu mít D56d.
Předpokládaný příkon spotřebičů:
- Vytápení - tepelné čerpadlo ( příkon 1,5KW + elektropatrony spínající po 3KW do max 9KW v případě potřeby ) tedy max. 10,5KW.
Výkon čerpadla je 6KW a tep.ztrátu RD mám 8,6KW, takže si myslím, že všechny 3 elektropatrony nikdy nesepnou.
- Pračka 2,3KW
- Varná deska 6,5 KW
- Trouba 2,6 KW
- Myčka 2,2 KW
- Komb.chladničk a 0,16KW
- kuch.robot 0,8KW
- Fritéza 2KW
- Rychl.konvice 2KW
- Fén 1,5KW
- Digestoř
- Vysavač 1,8KW
- Žehlička 2KW
- Osvětlení cca 1 KW
- PC + elektronika 1KW
- ostatní 2KW
Milan Karvánek:
Pošlete prosím objednávku na můj e-mail. Čistě pro vás (diskutující na tomto fóru)nabízím zvláštní zvýhodněnou cenu HZS/285,- Kč. Přeji ... a těším se na vaší zakázku. :)
Jirka Pšenička:
Jsem laik, takže nevím co je to HZS, můžete mi prosím napsat, co všechno HZS zahrnuje ? Díky
Milan Karvánek:
Omlouvám se je to Hodinová Zúčtovací Sazba.
Radek Červený:
Milane,
teda řeknu Ti, že se s tím dvakrát , ,nepářeš,, :D
Pošlete prosím objednávku na můj e-mail. Čistě pro vás (diskutující na tomto fóru)nabízím zvláštní zvýhodněnou cenu HZS/285,- Kč. Přeji ... a těším se na vaší zakázku.
Možná mi to nebudeš věřit, ale toto mě velmi rozveselilo nedělní odpoledne.
Jsi první, kdo dal neskrytě a veřejně v diskuzi najevo, že diskuze není charita, kde radou nahradí zdarma práce projektanta. (jednicka) Smekám a fandím Ti.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana