Jakou potřebuji zátěž pro připojení relé přes časový spínač?

(1/3) > >>

Ferdin 20.9.2002:
Mám relé od firmy F&G, Z7-R20/S. Chtěl bych ho připojit přes časový spínač CS3-1. Když ale toto zapojím tak mi to nefunguje. Jestliže ale k relátku připojím paralelně žárovku 60W tak to funguje. V rozvaděči však nemůžu mít žárovku. Chtělo by to zřejmě nějaký odpor, ale nemám tušení jakou by měl mít hodnotu. Mohl by mi někdo poradit?

Roger:
1) podpora vyrobce nefunguje?

2) dovolim si obdobnou otazku:

Znate nekdo casovac anebo rele s casovacem (potrebuji sepnout necely 1kW/230V - topidlo - odporova zatez),  ktere umi napocitat po zapnuti proudu napriklad 30 minut a pak vypnout?

Bohuzel Elko i Elektrobok to neumeji, je nutne nejprve pustit napajeni a az pote sepnout funkci :-(( pri vyvoji zarizeni asi nepremysleli.. .

Jirka Š. Svejkovský:
Spínač CS3-1 vyžaduje minimální odběr 20W (je tam triak). To je odpor asi 2,6k. A hlavně docela kamna, pokud bude v rozvaděči, budou problémy.

Mimochodem, proč to nespínáte přímo? Utáhne to až 200VA.

Jiří_Hrubý:
To Roger: A BMR jste zkoušel? Jsou za dobrou cenu a o nějaký level výš js kvalitou i spolehlivostí.
Nějaký asymetrický cyklovač a pod?  Nebo chcete jen zapnout obvod, odpočítat půl hodiny, zapnout těleso a pak po nějaké době vypnout?

Čestmír Kubáček:
me spis zarazi ta cs3-1 to je zaklad pro ventilatory. proc jste pri nakupu nerekl. na co to mate? dali by vam cs3-16 ktery je urcen pro spinani vyssich zazezi.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana