Kolik prosím třífázových zásuvek 400V je možno připojit na jeden vývod?
Štefan Beláň:
Jediným kriteriem pro 3F zásuvky na společném obvodu je stejný jmenovitý proud a napětí. Další odjištění pro vývody k zásuvkám s nižším jmenovitým proudem (například kombinace zásuvky 5p. 32A/400V a 16/230V odjištěnou poj.) je nový obvod.
Štefan Beláň:
To: KosinaPříspěvek má datum 7/2004 a i to je staré. Vůbec mne nenapadlo, že by se někdo ptal na prodlužováky jak uvádíte. Předpokládal jsem jako většina, že je diskuse o pevném rozvodu. Technicky si nedovedu představit vývod s více jak jednou zásuvkou.
Georgis Fasulis:
To Beláň: Si děláte legraci? Já projektuji běžně více 3f zásuvek samozřejmě o stejném jmenovitém proudu na jednom vývodu.
Karel Kosina:
To: Štefan BELÁŇ
Příspěvek je asi ještě ze "Staré elektriky"
Autor: Liška 13.9.2002 a zřejmě byl z této 6.07.2004 10:42 přenesen do tehdy "Nové elektriky".
Jinak jsem neuvedl žádné prodlužováky,skutečně jsem viděl v pevné instalaci na zdi takto zapojené.
Pro vaši technickou představu uvedu,přívod gumovou vývodkou do 3f zásuvky,z té samé odvod do druhé,z této do třetí a z této na zásuvku 230V :-)
Georgis Fasulis:
Když je třeba více druhů zásuvek, je ideální zásuvková skříň. O ty mohou viset na jednom vývodu.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana