Jakým způsobem zpozdit signal privadeny do stykace?

<< < (2/5) > >>

Radek Červený:
Citace: Otakar Dosbaba  27.03.2008, 18:26

pak mě napadá toto:
http://www.Elko EP.cz/data/sheets/crm-91-93h-9s.pdf
Hledejte CRM-9S, čili "relé" bezkontaktní, s triakovým výstupem.

Upřímnou soustrast (doh)
Elko do elektriky je jako francouzské auto do rodiny.
Má své zastánce, nicméně kdo ho jednou zkusí, víckrát již zpravidla opět nekoupí.

František Šohajda:
TO Červený:
Nevím jak kolego ale na ELKO EP nedám dopustit!!!po mnoha zklamáních o různých výrobců nemám námitek!! A to jsou různé moduly ,ne jeden typ! ;)

Radek Červený:
Citace: František Šohajda  27.03.2008, 18:59

TO Červený:
Nevím jak kolego ale na ELKO EP nedám dopustit!!!po mnoha zklamáních o různých výrobců nemám námitek!! A to jsou různé moduly ,ne jeden typ! ;)

Tak to máte hodně štěstí a ze srdce vám ho přeji.
Já jen mám fakta, že jsem měl na jejich výrobky během let 2003 - 2005 cca 80 uznaných reklamací a technici z Elka se ani neobtěžovali to nějak řešit, natož zaplatit mé náklady s těmito reklamacemi. Po roce mně kontaktoval jejich obchodní zástupce a horečně křičel do telefonu, že již vyměnili dodavatele kondenzátorů a že se nemám bát opět odebírat jejich výrobky. Na můj dotaz, proč toto nepřiznali před několika lety a kdy budeme řešit finanční vyrovnání na oprávněné reklamace opět ztichl a už se neozval.
Takto si seriózní, byť českou firmu nepředstavuji. Raději budu brát od kvalitních nadnárodních společností, budu mít klidné spaní a nebudu si kazit své jméno nějakým Elkem.

Štefan Beláň:
TO: Doležal

Opravte si přílohu - smažte háčky v názvu, jinak se to nedá otevřít.  :'(

Petr Doležal:
Pro přehled a úplnost:
To Beláň: Dík, a já furt, proč to nejde otevřít  (dabel)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana