Jakým způsobem zpozdit signal privadeny do stykace?
Kamil Novák:
Citace: Radek Červený 27.03.2008, 18:37
Upřímnou soustrast (doh)
Elko do elektriky je jako francouzské auto do rodiny.
Má své zastánce, nicméně kdo ho jednou zkusí, víckrát již zpravidla opět nekoupí.
Je to sice klasický OT, ale s tímto přirovnáním jste p@ne kolego značně mimo misku.
Měl jsem 5 let kombíka se lvem na kapotě, před tím německé a před tím česká i tzv."česká" auta a teď zase jiné německé.
A když shrnu klady a zápory, tak kam se německá na francouze hrabou. (beach)
O tzv. "českých" se po zkušenostech s reklamacemi vůbec vyjadřovat nebudu. (plc) (plc) (plc)
Jura Krikl:
Citace: Martin Novák 28.03.2008, 22:23
Nekam do prumysloveho rozvadece na pozici kde je vyzadovano 12000 cyklu denne da Elko jen blbec,
A jak ten blbec pozna, že pravě Elko to nevydrží a Siemens ano? Myslite že každy ma tu zkušenost? Co se tyče kvality elektrozboží teto firmy (a některých dalších) mam stejnou špatnou zkušenost. Je pravda, že je to levný, tak je to lepší a levnější hodit do popelnice, než se trapit s reklamacemi. Nejrozumnější je jit o regal dal.
Fuk Tomáš:
Citace: Kamil Novák 29.03.2008, 09:51
Je to sice klasický OT, ale s tímto přirovnáním jste p@ne kolego značně mimo misku.
Měl jsem 5 let kombíka se lvem na kapotě, před tím německé a před tím česká i tzv."česká" auta a teď zase jiné německé.
A když shrnu klady a zápory, tak kam se německá na francouze hrabou. (beach)
O tzv. "českých" se po zkušenostech s reklamacemi vůbec vyjadřovat nebudu. (plc) (plc) (plc)
Asi vás ta francouzská auta mají ráda. Já jsem měl jedno s kosočtvercem, a bylo s ním problémů víc než se čtyřmi česko-německými dohromady. (předchozí zkušenosti s Trabantem, Š105 a Favoritem pomíjím, to byla jiná doba - mluvím o výrobcích z posledních 13 let).
Miloslav Janoušek:
Taky jsem někde slyšel, že auta s kosočtvercem stála za kosočtverec. 8)
Radek Červený:
Citace: Kamil Novák 29.03.2008, 09:51
Kolego Nováku, Vy jste zřejmě nečetl můj příspěvek důkladně ;)
Psal jsem , ,Mají i své zastánce,, a nikomu to neberu.
Ostatně i já mám ve firmě jednu dodávku se lvem na kapotě, ale bral jsem ji s tím, že je to auto na popojíždění a na práci, na dovolenou napříč Evropou bych si s tím nelajzl. Ne že bych francouzům nevěřil, ale.....
Zkrátka VW mně vždy dovezlo v pořádku a bez problémů domů.
Technická: Ani u Octavie, ani u Transportera jsem váhu vzduchu ještě neměnil a to obě auta mají najeto již přes 200tis. Ono hodně záleží také na tom, kdo a jak s tím jezdí. Ale to je již jiná kapitola.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana