Je dobré spojit Fe konstrukce stropu s EPS?

<< < (3/5) > >>

Vojkuvka:
Zemnit chci "všechno",  od  hl.pojiskové skříně,výkopu s kabelem, po dodatečné obkopání domku (je malý 6x8m) a vyvézt nejen pro EP ale pro jistotu i 2xpro hromosvod (co kdyby?). Zemní vodivost je dobrá-jíl, voda ve 2m.
 Proto jsem se ptal i na to případné pospojování Iček ve stropě (malé podkroví).
 Vím že pan Hájek by mě asi hnal bičem,  ale protože jsem zvyklý trávit bouřky "při svíčkách" - vypínám hl.jistič i při hlášených, uvažoval jsem jen o "alespoň nějaké" ochraně varistory (kabel zemí přívod 30m).
Po pravdě řečeno ani tak nejde o to jestli přežije TV či PC, ale jestli přežije stavení a já.

Pavelka Květoslav:
Nedokážu si představit uzemnit traverzu ve stropě ... jako vyvrtat díru ,  udělat závit a připevnit pomocí šroubku zž drát ? A takhle na všechny íčka ?

Fuk Tomáš:
Citace: Jan Alin  26.03.2008, 16:28

ten druhý = Söhne  ;)

= synové (množné číslo)  ;)

Kamil Novák:
Citace: Fuk Tomáš  26.03.2008, 20:13

= synové (množné číslo)  ;)

Tak teď jste mne dostal !  (jednicka)
Za ta léta, co se s některými individui od této firmy znám mne nikdy nenepadlo pokoušet se nad jménem jejich společnosti přemýšlet.
Takže jsem si těch chlapců v názvu vůbec nevšiml. 

Ich bin Packesel! (doh)

Vojkuvka:
Citace: Pavelka Květoslav  26.03.2008, 20:03

Nedokážu si představit uzemnit traverzu ve stropě ... jako vyvrtat díru ,  udělat závit a připevnit pomocí šroubku zž drát ? A takhle na všechny íčka ?

Zatím jsou volné, tak bych je mohl spojit přivařením Fe (třeba roksor) a jen ten nejbjíž na EPS.
 Jen mně stále zajímá jestli je to blbost, tím spíš,že jsem to ještě nikde neviděl.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana