Je dobré spojit Fe konstrukce stropu s EPS?
Vojkuvka:
Zemnit chci "všechno", od hl.pojiskové skříně,výkopu s kabelem, po dodatečné obkopání domku (je malý 6x8m) a vyvézt nejen pro EP ale pro jistotu i 2xpro hromosvod (co kdyby?). Zemní vodivost je dobrá-jíl, voda ve 2m.
Proto jsem se ptal i na to případné pospojování Iček ve stropě (malé podkroví).
Vím že pan Hájek by mě asi hnal bičem, ale protože jsem zvyklý trávit bouřky "při svíčkách" - vypínám hl.jistič i při hlášených, uvažoval jsem jen o "alespoň nějaké" ochraně varistory (kabel zemí přívod 30m).
Po pravdě řečeno ani tak nejde o to jestli přežije TV či PC, ale jestli přežije stavení a já.
Pavelka Květoslav:
Nedokážu si představit uzemnit traverzu ve stropě ... jako vyvrtat díru , udělat závit a připevnit pomocí šroubku zž drát ? A takhle na všechny íčka ?
Fuk Tomáš:
Citace: Jan Alin 26.03.2008, 16:28
ten druhý = Söhne ;)
= synové (množné číslo) ;)
Kamil Novák:
Citace: Fuk Tomáš 26.03.2008, 20:13
= synové (množné číslo) ;)
Tak teď jste mne dostal ! (jednicka)
Za ta léta, co se s některými individui od této firmy znám mne nikdy nenepadlo pokoušet se nad jménem jejich společnosti přemýšlet.
Takže jsem si těch chlapců v názvu vůbec nevšiml.
Ich bin Packesel! (doh)
Vojkuvka:
Citace: Pavelka Květoslav 26.03.2008, 20:03
Nedokážu si představit uzemnit traverzu ve stropě ... jako vyvrtat díru , udělat závit a připevnit pomocí šroubku zž drát ? A takhle na všechny íčka ?
Zatím jsou volné, tak bych je mohl spojit přivařením Fe (třeba roksor) a jen ten nejbjíž na EPS.
Jen mně stále zajímá jestli je to blbost, tím spíš,že jsem to ještě nikde neviděl.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana