Zapojení studní

<< < (2/2)

Rozmahel Vladimír:
Darling - česky miláček  -  to se týká mladších ročníků, my starší to již spojujeme spíše s domácí vodárnou.  :'(

Elektrone-k:
Darling = masíčko pro kočky.. (dance)

Václav 3:
to JJoseff:
Domácí vodárny mají více provedení, je třeba to blíže popsat. Z toho, co píšete jsem zjistil akorát, že máte čerpadlo ve studni, čili nautilu. V takovém případě by mělo stačit přivést ke studni jeden čtyřžilový kabel (samotný 3F motor nepotřebuje vodič N) od místa, kde budete mít tlakovou nádobu s tlakovým spínačem a případně stykačem, od tohoto místa k rozvaděči bych doporučil kabel pětižilový. Pokud budete chtít nebo potřebovat zapojit do studny plovákový spínač k ochraně čerpadla proti chodu na prázdno (vřele doporučuji, nautila je velice citlivá na provoz bez vody),  přidáte mezi studnu a místo s tlakovou nádobou třížilový kabel nejlépe CYKY 3Bx1,5. Vše se propojí v příslušenství tlakové nádoby. Přívod od rozvaděče a propojení k motoru do studně by mělo být dimenzováno podle výkonu motoru a předřazeného jištění, obvykle by mělo stačit CYKY 4Bx2,5 a CYKY 5Cx2,5

ko:
Darling - já mám doma darling s čerpadlem pod nádobou! A dokonce je to na něm napsáno :-)

Milan Karvánek:
Já mám doma taky několik darlingů a na čele to rozhodně napsaný nemaj  ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana