instalace zasuvek z Velke Britanie

<< < (3/3)

Miroslav Minařík:
Citace: Radim LANIK  20.03.2008, 14:40

...Ve Velke Britanii je to naopak standard...  

Ve Velké Británii to standard je, ale dovolím si tvrdit, že k ničemu. Protože by ten vypínač musel někdo vážně používat. V rodinách si uvedených vypínačů vůbec nikdo nevšímá. A ve školách také ne. Mám jednu vzpomínku na tento vypínač, kdy jsem potřeboval dobít laptop a dvou hodinách jsem si všiml, že mi někdo vypnul vypínač v zásuvce.

Při myšlence, že si předěláte celý dům na zásuvky jiné normy, mě napadá pouze to, že máte právo si ve vašem obydlí dělat co chcete. Jediné co nesmíte je někoho ohrozit.
Tedy pokud jste intuitivní člověk, dál si odpovíte sám  (whist) 

Radim LANIK:
Vsem moc  (poklona)  za pripominky a namety. Vse peclive prostuduji a zvazim. Opravdu diky vsem.
Lanik

Náhodný:
Pro pan Dosbabu: ještě by to chtělo, pane kolego, uvést normu, zákon, či nařízení vlády, nebo vyhlášku o kterou se Vaše tvrzení opírá, že náš (nebo slovenský??) systém zásuvek je pouze tento schválen. Asi mě něco uniklo.
Diky.

Jirka Š. Svejkovský:
Citace: Náhodný  21.03.2008, 10:23

Pro kolega Dosbabu: ještě by to chtělo, kolego kolego, uvést normu, zákon, či nařízení vlády, nebo vyhlášku o kterou se Vaše tvrzení opírá, že náš (nebo slovenský??) systém zásuvek je pouze tento schválen. Asi mě něco uniklo.
Diky.

Uniklo:
http://elektrika.cz/data/clanky/pzsz040903/view

náhodný:
Díky, co nejdřív si to projdu.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana