Co v případě připojení RD realizuje ČEZ a co já?

<< < (2/2)

Radek Červený:
Citace: Jura Krikl  17.03.2008, 19:48

To Pleticha: dámy se piší s tvrdym "y"

kolego, nechte na hlavě, s tím měkým , ,i,,  to dostalo mnohem lepší šmrnc (dabel)
Myslím, že si zítra vyhradím volno a také zajdu na ČEZ, je vidět, že v rámci zlepšování služeb zákazníkům vychází zákazníkům ( zvláště mužům ) maximálně vstříc :D

Jura Krikl:
Pane kolego - nevšim jsem si, že tam chybí mezerník :-D Taky tam skočim, nebo zaskočím?

Lubomír Loufek:
Podmínky připojení by jste měl mít uvedeny ve "Stanovisku k žádosti o připojení, ČEZ Distribuce,a.s." Jde především o údaje odkud a jak bude provedeno připojení, umístění hlavní domovní skříně a elektroměrovéh o rozvaděče, jmenovitá hodnota a charakteristik a hlavního jističe před elektroměrem, váš podíl na nákladech spojených s připojením (500,- Kč /A dle vyhl. 51/2006),  další administrativn í údaje pro uzavření smlouvy na dodávku elektřiny.
V rámci Vašeho podílu provede ČEZ přípojku nn do 30m včetně hlavní domovní skříně.
Setkal jsem se i s případy, že byl navíc instalován elektroměrový rozvaděč (plastový pilíř v kombinaci s přípojkovou skříní),  ale to bylo při výstavbě nové zemní kabelové sítě nn v součinnosti s příslušnou obcí, městem.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana