Co říkáte na call centra energetik?

<< < (5/10) > >>

raj:
Už nevím u které společnosti to bylo, ale na jejich internetových stránkách měli velice pěkně znázorněné "bludiště" call centrem. Vypadalo to jako parodie na vývojový digram, ale jako pomůcka SUPER.

Radek Červený:
Nemohu si na call centrum E-Onu nějak zásadně stěžovat. Jednání bývá bezproblémové a pokud nedokážu najít technickou shodu s operátorkou, předá jednání technikovi.
Spousta věcí se dá lehce vyřešit po telefonu a bez běhání. Běžně funguje i emailová korespondence.

Občas se stane, že člověk kápne na "knedlu",  která tam ještě včera umývala WC a dnes je operátorka na záskoku. Bývá to ale zpravidla vyjímka. V takovém případě začnu říkat do telefonu haló, haló, slyšíme se, haló, haló,..... Pak telefon zavěsím a volám znovu. Pravděpodobnos t, že to ta stejná "knedla" vezme znovu je mizivá.

V poslední době je komunikace s E-Onem z mého pohledu velice příjemná, těch pár vyjímek pohled na věc zásadně nezmění, všude jsou lidé. Spíš mě trápí bujení administrativy, každou chvíli nějaká změna ve formuláři, přičemž ten starý automaticky už není akceptován, potvrzení revizního technika o revizní zprávě, která se přidává k tomuto formuláři  (doh),  atd.  :)  

František Šohajda:
Citace

V poslední době je komunikace s E-Onem z mého pohledu velice příjemná,

Je to jeden z mála distributorů kterého chválím i já.....po telefonu od zákazníka z terénu, vše se vyřeší bez problémů....!

Miroslav Minařík:
Jsem před rozhodnutím, zda vytvořit pro studio Elektrika.tv zvláštní přípojku na IČ, resp. pro právnickou osobu. Myslíte si, že takové call centrum mi kvalifikovaně odpoví, který tarif by byl nejvhodnější a zda se vůbec vyplatí podnikatelská přípojka?

Jinak bych si sedl k excelu a počítal. Ale když máme ta call centra ...
Nebo se pletu?

Vít Rotrekl:
Citace: Miroslav Minařík  13.06.2011, 18:08

Jsem před rozhodnutím, zda vytvořit pro studio Elektrika.tv zvláštní přípojku na IČ, resp. pro právnickou osobu. Myslíte si, že takové call centrum mi kvalifikovaně odpoví, který tarif by byl nejvhodnější a zda se vůbec vyplatí podnikatelská přípojka?

Jinak bych si sedl k excelu a počítal. Ale když máme ta call centra ...
Nebo se pletu?

No tím, že poradí si nejsem uplně jistej. Možná že vám dají na výběr pouze s se sazbou. Ale jak se to (ne)vyplatí asi nezbude nic jiného než kalkulačka nebo excel.

Jinak co se týče komunikace s Eonem, taky nemám nějaké zásadní problémy. A když ta ona na druhém konci telefonu nerozumí otázce postupuju jako Radek Červený. Zavěsím, vytočím znovu, zvedne někdo jiný a ten už chápe.

Konkrétně jsem řešil umístění rozvaděče na fasádě RD. Řadovka s ER ve vnitř. Probíhala rekonstrukce investor chtěl rozvaděč venku. Jedna slečna z call centra s tím měla problém že to bude vedle HDS (cca 60cm nad tereném spodní hranou) a trvala na umístění elektroměru ve "výšce očí". Za dva dny jsem volal znovu a zvednul to někdo jiný a ten už s tím neměl problém.  :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana