Jakým způsobem máme udělat přípojku když se máme napojit od souseda?

<< < (2/2)

Pavel Horský:
Radku (jednicka) Přesně tak. K tomu není co dodat.  (drinks) (poklona)

Náhodný:
Tuším, že podle nového energetického zákona vám má přípojku provést dodavatel el.energie, vy platíte "pouze" tuším asi 12500,- Kč podle velikosti hl. jističe. Oni vám mají dovést kabel až k hranici pozemku. Tuším správně? U kolegy na okrese PH to tak aspoň bylo. Příšla firma, udělala mu to až do pojistkové skříně, platil si sám jenom elměrový rozvaděč.

Radek Kroutil:
Citace: Náhodný  05.01.2008, 21:33

Tuším, že podle nového energetického zákona vám má přípojku provést dodavatel el.energie, vy platíte "pouze" tuším asi 12500,- Kč podle velikosti hl. jističe. Oni vám mají dovést kabel až k hranici pozemku. Tuším správně? U kolegy na okrese PH to tak aspoň bylo. Příšla firma, udělala mu to až do pojistkové skříně, platil si sám jenom elměrový rozvaděč.

V tomto si nejsem na 100% jist, ale myslím si, že dodavatel toto má v povinnosti až od pěti přihláškách

Bartoň Jiří:
Tušíte správně, ale jenom do 50m.  Výše jsem četl něco o 80m.

Dušan Košec:
Radkovi- v oboru pracuji od roku 1975 a jsem smluvním partnerem ČEZ - Ostrava.
Nenabízím se, jen jsem chtěl poskytnout tazateli informace.
K dotazu: přípojky do 50m určené k bydlení hradí distributor sítě po připojovací místo (HDS, RIS). Žadatel o el.přípojku pro RD podepíše smlouvu o zřízení el.přípojky na náklady ČEZu, ten určí firmu na realizaci. zákazník si hradí RE a poplatek 200,-Kč/A u přípojky 230V a 500,-Kč/A u přípojky 400V.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana