Mohu napájet lampičky přes stíněný kabel?

<< < (5/5)

Jan Alin:
Citace: Pavelka Květoslav  07.12.2007, 09:17

ale spodní vody,to je věc,jsou lidi kterým zní opravdu bolí hlava...

Jo to je pravda, pod barákem máme spodní vody a jednou za čas se rozhodnou vystoupat nahoru a zaplavit sklep zhruba do 1m. Je to zaplaveno cca za hodinu, pak to drží hladinu no a pak během hodinky je to fuč. Pokud máte v tom sklepě úrodu za celý rok tak z toho pak bolí hlava, nehledě na to že jít metrovou hloubkou v ledové vodě pro deset brambor na oběd je na infarkt  :D.

Jinak jsem asi dost necitlivý jedinec a nikdy jsem na sobě nepozoroval žádný z těchto neměřitelných vlivů ale nepopírám že někdo něco cítit může.
Ale pokud chcete ukázat proutkaření v praxi tak jsem se to naučil imitovat dost dokonale, na ukázku dobré a přesvědčivé výsledky ovšem vodu ode mne nečekejte, jen představení  ;).

Pavelka Květoslav:
Já osobně to taky necítím ,  ale neříkám ,  jakmile se vyspím někde jinde ,  tak se vyspím mnohem lépe  8) Ale návštěvy co knám chodějí ,  tak někomu se prostě rozbolí hlava a někomu ne ,  je to na jedinci ... a proutkaření ,  jestli se vám kříží spodní vody pod domem ,  tak proutkem to najdete ,  u nás stačí obyč kladívko se dřvěným topurkem ,  mezi dlaně uchopíte železo/ocel ,  podle toho jaké máte a v místě kde se kříží voda se roztočí ,  ale taky to neumí každej ... ale je to tak ,  to vám řekne leckterej instalatér ...

Jan Alin:
Citace: Pavelka Květoslav  07.12.2007, 10:29

Ale návštěvy co knám chodějí ,  tak někomu se prostě rozbolí hlava a někomu ne ,  je to na jedinci

No po poslední návštěvě u nás bolela hlava jak návštěvu tak nás  ;D. Já myslel že to bylo tím co jsme vypili a ona za to může spodní voda, to si musím pamatovat. (beach)

Pavelka Květoslav:
Poopiční stav znám velice  dobře ... problem se spodnima vodama se hodně řeší v Liberckém kraji ,  nevim odkud jsi ty ,  ptz tady se to ještě zhoršuje tim ,  že je tu velké množství radonu ,  ale co ti budu povídat ,  buď rád že se tě to netýká ...

Otakar:
 :)No já vám doporučím jednoho elektrikáře který dává na světelné obvody cyky 3*1mm :-\A na zásuvky cyky 3*1,5mm ,tak by byl i schponej vám tam ten stínenej drátek dáti,ale zadějc spěte v gumovým obleku.. ::)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana