vrchní vedení

<< < (2/2)

Radek Kroutil:
Poznáte opadnutý díl z důvodu rzi, nebo vichřice? Nebo vidíte odříznutí flexou? A odcizit , ,nástřešák,,  kvůli třem kg železa? To se ani nevyplatí riskovat... A nechat ho ležet na střeše? Nastavovat kabel do HDS? A pak se handrkovat s jejich právníkem? Jak se to... zničení cizí věci? Za všechno mohou ti trpaslíci  ;D

Petr Doležal:
Nedalo mi to a dohledal jsem:
http://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,889.0.html
příspěvek pana Nedělky
Mimo to, existuje i břemeno sice nezapsané, ale prokazatelně vydržené.

Jiří_Hrubý:
Občas se povede zajistit přeložku na náklady DS při prokazatelném (praskání zdiva či omítky, vyhnití trámu...) poškozování objektu danou konzolí či střešníkem.

Zdeněk Pikhart:
Při rekonstrukci střechy jsem řešil podobný problém. Při návštěvě firmy E-on jsem se dozvěděl, že pokud mi nástřešák překáží, musí ho sami na vlastní náklady odstranit, a postavit místo něj sloup. Sloup by mi překážel ještě víc, tak jsem se domluvil na dočasné oizolování vedení a namontování rozpěrky mazi dráty. Po výměně krovu jsem nástřešák opět připevnil do štítu a E-on vše uvedl do původního stavu. Toto bylo provedeno v režii firmy E-on.

kanys:
mám stejný problém akorát uvažuji že celý starý kamený domek zbourám. Docela by mne zajímalo až budu mít demoliční výměr a začnu bourat jak se ČEZ k tomu postaví. To mě zakáží bourat nebo tam nechám stát torzo domu s nástřešákem ? Nechce se mi platit jejich zařízení pro dopravu el. proudu kterou mi stále zdražují. Je to gigant kde peníze putují všude možně jen ne tam kam by měly.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana