Může rozvaděč v ložnici narušit zdraví, či spánek?

(1/3) > >>

Jarda Z.:
Nevíte, zda-li rozvaděč elektrické energie bytu, který sousedí s ložnicí. cca 2 m od hlavy by mohl narušit zdraví či spánek?

Štefan Beláň:
Nevím, :-\
ale jsem naprosto přesvědčený o to tom, že vám žádné negativní vlivy nehrozí! :)

Zdenek Hejčl:
Já myslím, že by klidně mohl. Když tam v noci bude drnčet stykač na noční sazbu a jste citlivý na hluk ,  tak se nevyspíte  ;)

Merick Kir:
Pánové, bohužel mohl. Moje příbuzná dokud nevěděla nic o siločarách byla v celku zdravá.Pak si přečetla nějaký škvár o škodlivosti elektromagneti ckého vlnění aod té doby je nemocná.

Vadí ji samotná přítomnost všeho o čem, kdy četla. Naštěstí v tom škváru nebylo uplně všechno. A tak dnes třeba bez újmy na zdraví jezdí úspěšně tramvajemi a trolejbusy.

Domníval jsem se, že jde o senzibilitu, což se asi nedá léčit. A tak pokud někomu vadí elektroinstala ce ve zdi, bude patrně nutné brzy zajistit nějakou speciální zdravotní péči.  (doh)

Kamil Novák:
Citace: Administrátor fóra, čistič  19.08.2007, 22:43

A tak pokud někomu vadí elektroinstala ce ve zdi, bude patrně nutné brzy zajistit nějakou speciální zdravotní péči.  (doh)

A nebo vytrhat všechny dráty, zakoupit petrolejky a lihový vařič a dělat pravidelně kšeft nejbližšímu drogistovi.  ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana