Kde naleznu značení vypínačů?
vaclav-vnc:
v novem byte mi nefunguje schodistovy vypinac v obyvaku (dva vypinace, jedno svetlo). Pri jednoduchem porovnani "strojku" u fungujiciho zapojeni jinde jsem zjistil, ze se lisi cisla "strojku". Jsou pouzity "strojky" Vedder, u fungujiciho zapojeni jsou to cisla 9 a 11, u nefungujiciho 10 a 11. Hledal jsem na netu, napr. ( ), ale vysvetleni ocislovani jsem nenasel. Nevite nekdo, kde bych se to mohl dozvedet?
Miloslav Dunda:
Kupte si dva přepínače číslo 6 (to jsou tzv. schodišťáky) a bude to fungovat, pokud je dobře zapojen á elektroinstala ce. Ty čísla co uvádíte nevím co znamenají. Na Vámi uvedeném netu nic o nich není.
Radek Kroutil:
Tak takovýto postup někdy dělám taky. Třeba naposled: ukázal jsem investorovi katalogy a nic z nich nechtěl. Prý jenom kovový. Tak ty jsem mu je tam našel (plast, lak jako kov). Prý ne, musí to být vážně kovovový. Tak ty jsem ještě neviděl, jenom v provedení GO (do obyváku? (zle)). Tak jsem mu řekl ať si je sežene sám. Ale k jádru pudla: dal jsem mu alespoň seznam, kolik čeho!! Kolik vyp.č.1, 5,6, zásuvek, dvourámečků apod. Stejně nakonec nakoupil TANGA ;D
Jura Krikl:
Co je provedení "GO"? Kovových vypínaču je na trhu dostatek. Jen pohledat.
Radek Kroutil:
Učili jsme se kdysi, že to jsou takový ty hranatý, na povrch, IP 44. Dělali se i z bakelitu. Ale kovový místo TANG jsem vážně ještě neviděl...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana