Elektrikář, který hledá řešení místo důvodů
Právě takový zásah ukazuje, proč zákazník nehodnotí jen opravu, ale i odpovědnost člověka, který ji provedl.
Tahle tvrzení se v běžném životě trochu tlučou mezi sebou. Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod. Jsou na obou stranách. Zákazníkovi je v 90% případů úplně volný, jak bylo výsledku dosaženo, hlavně aby to bylo rychle, nestálo to dvě výplaty a třeba zrovna ten kotel, nebo bojler topil a voda tekla.
Jen tak těch 10% chce mít všechno v lati, ovšem těch 10% má “svého” elektrikáře, jako mám třeba já “svého” automechanika a prostě neřeším co to stojí, protože jednak vím, že mě neožulí a druhak vím, že je to vyhlášený profík, kterýsi vystačí s poměrně úzkou klientelou.
No a někdo jezdí k měničům náhodných komponent a vyřazovačům toho co zlobí a dá se obejít a platí za zprzněnou práci. Ale auto jim jezdí taky a i technickou lze sfouknout za nějakej šesták.
To tak je ve všech oborech.
Jo a tu stať o hrozném socíku neberu. Kdo chtěl, udělal pěknou instalaci byť i autodráty v husím krku. Dneska si sice není problém koupit cokoliv, ale o to víc blbů si myslí, že to zvládne úplně každej. Pak tu máme pro změnu paskvily z moderních materiálů ale je to větší chlív jak zelená dvojlinka ve štuku ložená
A nebere to že vám nějak hatím článek