Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky:               PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Pracovní zóna
| |-+  -A- Nově přidané příspěvky ke kontrole moderátory
| | |-+  Mohla by tato šňůra zabít, a jak tomu zabránit?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Dolů Poslední příspěvky Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle nařízení vlády 194/2022 Sb. Podrobnosti zde!

Autor Téma: Mohla by tato šňůra zabít, a jak tomu zabránit?  (Přečteno 169 krát)
Zóna A - zde na příspěvky nelze odpovídat. Vyčkejte na přesunutí moderátory do zóny B
Tomiik65
« kdy: Dnes v 12:35 »

,  vyměnil jsem poškozenou šňůru k žehličce za novou, od (původně) českého dodavatele. Po půl roce používání došlo ve šňůře ke zkratu, rána jako z děla, vyšlehl půlmetrový plamen a poškodil žehličku. Kdybych ji v té chvíli držel v ruce, nevím jestli bych toto ještě psal. Od té doby se klasické žehličky nedotknu, pořídil jsem bezdrátovou. Je možné, že šlo o ojedinělý případ, ale stále myslím na to, co když se to stane někomu dalšímu, a s horšími následky. Dalo by se zabránit prodeji takovýchto šňůr? Nejraději bych kontaktoval dodavatele/výrobce, ale mám obavu, aby se mnou nevyběhli s tvrzením o neodborné montáži, tak jako to udělal prodejce, který odmítl i jen přijmout reklamaci.

* 2026-06-16 11_55_50-CFaceDetectionOverlayTool.jpg (663.12 KB, 2846x1357 - prohlédnuto 49 krát.)

* 2026-06-16 11_55_28-CFaceDetectionOverlayTool.jpg (128.86 KB, 683x1029 - prohlédnuto 44 krát.)
Zaznamenáno
Stran: [1] Nahoru Poslední příspěvky Tisk 
« předchozí další »

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.011 sekund, 18 dotazů.