Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky:               PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Pracovní zóna
| |-+  -B- 30 denní zóna dostupných diskusí
| | |-+  Jaká byla Elektrická spojka 2026?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Dolů Poslední příspěvky Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle nařízení vlády 194/2022 Sb. Podrobnosti zde!

Autor Téma: Jaká byla Elektrická spojka 2026?  (Přečteno 423 krát)
Tým Elektrika
Redaktoři portálu právě konající službu
*

« kdy: Včera v 08:02 »

Jaká byla na Sázavě Elektrická spojka 2026
    Spojka na Sázavě se letos znovu ukázala, že elektrikářská zkušenost nevzniká z nastudované technické normy nebo z katalogů. Když se přístroj zapojí, zatíží a začne hřát, řeči jdou stranou a zůstane jen to, co opravdu funguje. Není právě tohle chvíle, kdy se z údaje na papíře stává poznání použitelné v praxi? Elektrická spojka nebyla laboratoř, ale setkání lidí, kteří se nebojí měřit, ptát se a připustit, že realita bývá přesnější než představa.

Související ...
    ... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde!

Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?

Jaká byla Elektrická spojka 2026?

Zaznamenáno
Jaromír Táborský
Neverifikovaný uživatel @6

Elektrika kope dle ČSN

« Odpověď #1 kdy: Včera v 08:55 »

Na Spojku se musím vydat! Toho pána včerveném pamatuji na ČVUT! :-)
Zaznamenáno

Když jsem na to už přišel, zjistil jsem, že jsem se spletl ale kupodivu to bylo pravdivé :-)
Jiří Schwarz
*

« Odpověď #2 kdy: Včera v 09:15 »

Spojka byla moc fajn a jsem rád, že mi to letos po delší přestávce vyšlo přijet

A musím se přiznat k jedné "krádeži"...
Odvezl jsem si Honzův nápad, zrealizoval jsem něco podobného a měli jsme s tím docela úspěch na Dětském dnu v Domažlicích

I o tom může takové setkání jako Spojka být - nějaká zajímavá inspirace

* třes.jpg (279.41 KB, 1109x673 - prohlédnuto 88 krát.)
Zaznamenáno

Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)
Miroslav Minařík
"Nejvyšším úkolem není teoretické poznání, nýbrž praktické umění žít!" Sokrates
*

Odborná publicistika v instalační elektrotechnice.

« Odpověď #3 kdy: Včera v 18:59 »

Na Elektrické spojce jsme opět nestihli všechno naplánované. To proto, že dáváme přednost osobnímu pokecu před nějakými scénáři. A světe div se, odnášíme si víc. A to víc, o tom se nikde nepíše. :-)
Tedy žádný marketing nápadům.

Letos překvapil přítomností Ivan Polínek, kterého jsem viděl naposledy na AMPERu v Letňanech a vůbec byla Spojka zase jiná. Teď koukám, koho jsem tak potkal ... Pavel Horský, Kamil Novák, Jirka Svejkovský, Michal Šenkýř, František Sichinger, Martin Kurka, Ivan Polínek, Lukáš Jablončík, Jan Franěk, David Hruda, Jirka Schwarz, Honza Kelbich, Zdeněk Hejčl, Tomáš Vencl, Honza Hájek, Pepa Šiška, Jarek Klaban, Radek Červený, Honza Řehák, Rudolf Švorčík, Zdeněk Pikhart ... trochu mě trne, že jsem nemohl se všemi mluvit tak, jak jsem měl v plánu. 

Ale vše důležité mám zapsáno! Videa budou zase v krátkých částech. A už mi dorazil ten úžasný multimetr na měření USB, co mi ukázal jako návnadu Martin Kurka!
Zaznamenáno

Elektrika NENÍ časopis!
Stran: [1] Nahoru Poslední příspěvky Tisk 
« předchozí další »
SLEDUJTE PODOBNÁ TÉMATA ZDE!

Příbuzné diskuse a články z Kutil.elektrika.cz

Aktuální slova (1)

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.159 sekund, 22 dotazů.