Poslední dobou jsem byl dost ve stresu z práce a hledal jsem místo, kde bych si mohl opravdu odpočinout a na chvíli vypnout hlavu. Nechtěl jsem žádné pochybné podniky, ale normální prostředí s příjemnou atmosférou a profesionálním přístupem. Po několika špatných zkušenostech jsem nakonec narazil na salon, který mě mile překvapil už od první návštěvy.
Celé prostředí působilo čistě, diskrétně a hlavně klidně. Nikdo nikam nespěchal, personál byl příjemný a komunikace úplně v pohodě. Oceňuji hlavně to, že člověk přesně ví, co může očekávat, a není tam žádný nepříjemný tlak. Masáž byla spíš o relaxu, pohodě a uvolnění než o nějaké laciné show, což mi osobně vyhovovalo.
Pokud někdo hledá
Eroticke masaze Praha, tak za sebe mohu říct, že jsem byl opravdu spokojený. Líbilo se mi, že vše probíhalo diskrétně a profesionálně. Člověk si tam dokáže odpočinout mnohem víc než v běžném wellness centru, protože atmosféra je úplně jiná.
Já osobně se tam určitě ještě vrátím. Za mě dobrá zkušenost, férový přístup a místo, kde se člověk nemusí cítit nepříjemně nebo trapně.