Vyplatí se mi maturita?

<< < (4/4)

Jan Franěk:
Z určitého úhlu pohledu je jedno o jak kvalitní školu jde. Na to se vás ve finále nebude nikdo ptát, protože bude důležitý jen "ten papír" a škola bývá vždy jen základ. Mnohem důležitější je chuť se chtít dál vzdělávat a rozvíjet. Náš obor je o neustálém učení se a posouvání oborem. Řekl bych že elektrotechnik a se tak rozrostla, že zaměření se pouze na určitou část je dnes nutností. Je sice více než dobré mít větší přesahy pro pochopení souvislostí, ale specializovat se na něco je rozumné.

Milan Hudec:
Lejstro je lejstro a nic ho momentálně nenahradí, pokud se chce tazatel dále rozvijet, může být bez něho zbržděn.

František Šohajda:
Citace

Na to se vás ve finále nebude nikdo ptát, protože bude důležitý jen "ten papír"

Většinou se neptají ani jakou školu (třeba neeletrikářsko u) máte a jaké známky?...Hlavní je projít třeba s odřenými zády...to je důležité.Mít lejstro. (norm)

Radomír Kovář:
Za mě určitě ano, hlavně kvuli budoucnosti. Nevíte co budete dělat později a myslím, že USO vzdelani není od veci. Diskutabilní je ovsem jeho kvalita. Mel jsem na brigádě ucne ze 3 rocniku oboru elektrikar a neumel skoro nic. Moje dcera, ktera se mnou jezdi 3 rok aby si neco vydelala umi vic.
Ale kvalita skolství je v tomhle druhořadá. Zásadní je, že elektro je tak obsáhlý a složitý obor, že pokud nebude chtít skončit jako mlátič drážek a v lepším případě tahač kabelů pod někým, tak se stejně budete muset učit neustále.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana