Jak se tedy v roce 2026 revidují hromosvody ESE dle 62 305?

(1/5) > >>

František Šohajda:
V tomto projevu pana Šturmy čas 1.38.30 hod říká ,že Evropská komise schválila v loni ESE i u nás,že 62305 má už zakomponovanou normu francouzkou, která EK schválila.ESE je tím pádem povolen i u nás, revize jsou také možné legální, jen je u nás málo MP na hlavici!! O0

Viz:https://www.youtube.com/watch?v=Cx74BUM5udM

Je v tom chaos a b..del! (box)
Už bylo na toto téma popsáno miliony stránek, pořád málo!

Pavel Horský:
Já už jsem toto téma nadobro opustil.
Od té doby, co jdou názorově proti sobě inspektoři TIČR a to veřejně na přednáškách, se tímto dál nehodlám zabývat. Prostě je nenavrhuji, nereviduji a laické veřejnosti vysvětluji proč ne.
Stejně tak nedoporučuji na plechové střechy nic jiného než HVI i když na mě kvůli tomu spousta hromosvodářů a projektantů plive. Nikdo z nich však nic lepšího nikdy nepředložil, jen sprchu slovních nesmyslů a bludů, které naštěstí umím zručně vyvracet.   (drinks)

Radim Strycharski:
Pro mě zásadní potíž spočívá v tom, že se s tím stanoviskem evropské komise jaksi nemůžu ztotožnit. To údajné zapracování  NF C 17-102 v souboru ČSN EN 62305 bych se měl v něm nějak dočíst, to se ale nedaří. To je jako kdyby evropská komise řekla, že 0,5 promile alkoholu za volantem bylo zapracováno do národního zákona a já to v něm ne a ne najít. A inspektor, který toto tvrdí, by měl umět to zapracování v 62305 najít.

František Šohajda:
Pan Šturma je znalý elektro určitě více,jak někteří inspektoři(TIČR)... (dance)
Zajímavá zpráva z EU? (poklona)
(Asi takových bude stále více.. :(  )

Jan Hájek:
Tady zbývá již jen dodat citaci:
...bližší instrukce v novinách.
Ritter von Herbert velitel brigády

znalci Švejka vědí

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana