AMPER 2026 – technický přehled změn, návratů a odborných programů
Jaromír Táborský:
Já na Amper celkem rád a také budu potěšen, když bude. A třeba i lepší. Mám to jako placenou služební cestu, tak to neřeším jako Osvč který váží každou minutu. Souhlasím s panem Paličkou o úpadku veletrhů obecně. O to víc mě překvapuje reklama pořadatelů, která pořád omílá dokola, že tam bude Abb a Ritall jako by to mělo být pro návštěvníka něco rozhodujícího. Bylo mi kolegou vysvětleno, že jsou to značky které objednali velkou plochu a tak jsou pro pořadatele významní. Asi tomu rozumím ale nevzpomínám si, že by byl rok, co by mi na Amperu chyběli. Asi nejsem ten správný vzorek, musím na veletrhu navštívit předem domluvené kontakty a těch mám vždy dost. S Abb nebo bez něj. Koneckonců, noviinky znám a na veletrhu se potřebuji s někým konkrétním sejít. A je mi fuk zda má stánek nebo se s ním potkám na Benzině.
Milan Hudec:
Citace: Jan Yossarian 21.12.2025, 23:09
Vyzývám místní k optimismu a nadšení pro návštěvu Ampéru. Rád přije z větší dálky než pan Hudec, který tu tajemně nic nepíše. Pokud vím, ak je něja z Brna, či okolí. V tomto případě asi dám raději na jeho návrh i přesto, že někdy reaguje jak z jiné planety. Na Ampéru není Oez, Schrack, Weidmueller, Schneider, Dehn, a spousta malých značek, kvůli kterým bych přijel nejraději. Taj jak?
Jiné planety nejsou za rohem naší, to jen trocha fil.
K tématu:
V devadesátkách to byla 20letá slečna mající co ukázat, ta se časem proměnila ve starou stokilovou bábu v plavkách s nápisem "hubnu".
Jestli se novému majiteli podaří s tímto něco udělat bude jen dobře.
Jan Yossarian:
Citace: Milan Hudec 25.12.2025, 09:04
Jiné planety nejsou za rohem naší, to jen trocha fil.
K tématu:
V devadesátkách to byla 20letá slečna mající co ukázat, ta se časem proměnila ve starou stokilovou bábu v plavkách s nápisem "hubnu".
Jestli se novému majiteli podaří s tímto něco udělat bude jen dobře.
Tak to je trefné! Pane Hudče, docela často mě ......., ale teď jste to tedy opravdu trefil do černého! (dance) (dance) (dance) (dance)
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana