Nové normy pro ochranu před účinky tepla
Komerční sdělení:
EATON ONLINE TOUR: Nové normy pro ochranu před účinky tepla
Webcast zaměřený na novinky v normě IEC 60364-4-42 a její návaznost na ČSN 33 2000-4-42, včetně praktických dopadů zavedení přístrojů AFDD pro ochranu před účinky tepla. Budou připomenuty klíčové změny v aktualizované normě ČSN 33 2130. Navíc užitečné tipy pro správnou instalaci přístrojů AFDD+ od společnosti Eaton, které vám pomohou vyhnout se častým chybám.
František Šohajda:
Jak vyjde nová edice normy 4-42 tak bude AFDD povinností projekce a instalace v řadě odvětví!! (dance)
Jiří Kantner:
Citace: František Šohajda 11.12.2025, 10:43
bude AFDD povinností projekce a instalace v řadě odvětví!! (dance)
Nevím (soudě z toho rozjásanýho smajlíku) z čeho pramení Vaše bujaré veselí. Počkal bych si opravdu až na vydání dotčené normy. Osobně jsem rád, že při mé práci nehrozí, že bych musel obhajovat použití AFDD u drobných investorů. Ale je mi jasné, že za nějakých 10-20let o tom nebude diskuze a AFDD se bude projektovat snad pro každý okruh tak jako dnes RCD. A se začne objevovat v návodech k elektrickýnm spotřebičům větička, že spotřebič lze zapojit jen do zásuvky, jejíž obvod je vybaven RCD a AFDD.
František Šohajda:
Citace
A se začne objevovat v návodech k elektrickýnm spotřebičům větička,
Co jsem postřehnul, tak to není o spotřebičích, ale o prostorách!
Norma už každou chvíli vyjde, bude v ní většinou to, co je v evropské alternativě normy.
Citace
pramení Vaše bujaré veselí.
To jen pro dobrou náladu... (poklona)
Milan Hudec:
To mne celkem zajímá, jak to bude kdo obhajovat.
Jakože, mladá paní, moc se omlouvám, budete to mít drahý a nefunkcní, ale nějaký...to dal do normy a já jinak nemůžu.
Nebo proti svému přesvědčení a lhát, mladá paní je to novinka co vás může zachránit, sám to doma mám už dávno, a to to nebylo ještě povinné.
Nebo budete používat nějaké jiné zdůvodnění?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana