Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky:               PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  VEŘEJNÁ ZÓNA
| |-+  Témata ještě nezařazená do příslušných rubrik
| | |-+  Ako istiť proti skratu rozvádzač napájaný priamo z trolejového vedenia 3kV DC?
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] Dolů Poslední příspěvky Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle nařízení vlády 194/2022 Sb. Podrobnosti zde!

Autor Téma: Ako istiť proti skratu rozvádzač napájaný priamo z trolejového vedenia 3kV DC?  (Přečteno 5050 krát)
Miloslav Stehno
Neverifikovaný uživatel @6

« Odpověď #18 kdy: Včera v 08:20 »

AI? Fuj tajxl Smutek
https://www.linkedin.com/in/miloslav-stehno-a2a56a27/

"IED terminál" použil pan Šebesta, správně je "Řídící a chránící terminál, slangově "ochrana".
OK, místo "primární a sekundární vn stanice" jsem měl asi napsat "Rozvaděč pro primární/sekundární distribuci".

Kdo chce, ten výrazy pochopil, kdo nechce, "obviňuje" druhé z použití AI.
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Miroslav Revús
RTEZ E1 A, B
*

« Odpověď #19 kdy: Včera v 09:07 »

Dobre vedieť, s ochranami 7SJ sa stretávam pomerne často :-)
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno

You don´t have to be old to be wise. (Judas Priest)
But I am :-)
Jiří_Hrubý
Neverifikovaný uživatel @7

« Odpověď #20 kdy: Včera v 21:12 »

Kdo chce, ten výrazy pochopil, kdo nechce, "obviňuje" druhé z použití AI.

No, ne že bych je nepochopil, ale když se takhle začnu bavit se staničkářem nebo ochranářem, bude taky mimo.

Máme nějakou transformovnu, rozvodnu, pole, na něm všechno co to zapíná a vypíná a měří.
Pak se dostaneme do DTS, kde už jsou ty vaše mikrobloky a na nekompenzovaný ch i s různými fíčurami.
U kompenzovaných je všechno zásadní na rozvodně a měření na DUSO s automatikou vypnutí před místem zkratu.
Trakce se podobá co do ochran spíš kompenzované, až na rozdíly jako třeba wattové relé a hlavně petersenka.
On by se na to nechal napsat vydatný sloh, ale všechno už bylo dávno napsáno, jen teď už nevím, komu jsem tu knížku o ochranách půjčoval.
Miloslav Stehno
Neverifikovaný uživatel @6

« Odpověď #21 kdy: Včera v 23:20 »

... kde už jsou ty vaše mikrobloky a na nekompenzovaný ch i s různými fíčurami.
"Mikroblokem" máte na mysli co? Tento výraz slyším prvně. Jako že vn rozvaděč pro sekundární distribuci (nebo-li RMU: Ring Main Unit rozvaděč)?
Siemens: obvykle 8DJH; 8DJH 24.
ABB: SafeRing, SafePlus, SafeRing Air, SafePlus Air, SafeRing Air Plus, SafePlus Air Plus?
Fičury třebas takové: https://library.e.abb.com/public/499d31098b5745b79b8e90937de76805/RMU-Digital-Upgrade_Webinar-PDF.pdf ?
Prvních 30 slajdů je moje R&D práce (2011-2014).

Trakce se podobá co do ochran spíš kompenzované, až na rozdíly jako třeba wattové relé a hlavně petersenka.
Trakci znám spíše od "kontroléru/rajčáku" lokomotivy (i těch 4 MW v čele 14 vozového rychlíku (l.p. 1997) ).

On by se na to nechal napsat vydatný sloh, ale všechno už bylo dávno napsáno, jen teď už nevím, komu jsem tu knížku o ochranách půjčoval.
Nechte mě hádat, Robertu Langovi (nemyslím toho hokejistu) ?
tedy, pokud jsem se trefil: https://library.e.abb.com/public/9767d3e3253c42dfa8785cfe527690cc/03_Jiri%20Hruby_Uvod%20-%20skupina%20vyrobku%20Relion%202017.pdf?x-sign=BKV20xQr5qDRgeU4HCCQQHgX5Y3X5UyNEZjRJ9c0wZ1tFexO6lD4L3JBFb6Yeu%2Bo

Omlouvám se za  Off topic  . HOWGH.
Stran: 1 [2] Nahoru Poslední příspěvky Tisk 
« předchozí další »
SLEDUJTE PODOBNÁ TÉMATA ZDE!

Příbuzné diskuse a články z Kutil.elektrika.cz

Aktuální slova (1)

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 22 dotazů.