Pracujete s AF stykači od ABB? Pak i na vás čeká odměna!

(1/2) > >>

Komerční sdělení:
    Od 1. října běží akce na stykače ABB AF09 až AF38 a AFC. Nákup určuje dárek: termoska nad 500 Kč bez daně, kapesní nůž nad 1000 Kč, batoh nad 1500Kč. Stihnete to dřív, než se dárky vydají? AF stykače drží i v nestabilní síti a zvládnou až 1200 spínání za hodinu u motorů do 100 A. Mají tichou cívku pro 100–250V střídavý stejnosměrný a vestavěný odrušovací člen. Potřebujete rozsah teplot od −40 do +70°C bez nadproudového relé?

Související ...
    ... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde!

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?

Jan Yossarian:
Zase nabídka úplatku? Kdo to pořád vymýšlí? Mám své přředepsané dodavatele na základě kvality a kondicí, tyhle pokusy o úplatky jsou trapné. To už musí být ta značka hodně nízko když už se sklání k takovým  praktikám.

Jiří Hráček:
Citace: Jan Yossarian  01.10.2025, 22:22

Zase nabídka úplatku? Kdo to pořád vymýšlí? Mám své přředepsané dodavatele na základě kvality a kondicí, tyhle pokusy o úplatky jsou trapné. To už musí být ta značka hodně nízko když už se sklání k takovým  praktikám.

Vážený pane Jane, díky za váš názor. Rád bych podotknul, že nejde o žádný úplatek, ale o standardní marketingovou podporu prodeje v B2B segmentu. Když jdete do supermarketu a dostanete věrnostní body nebo slevu na třetí kávu, taky to není úplatek. Je to poděkování za důvěru a loajalitu. Stejně jako naše akce.

Rozumím, že máte osvědčené dodavatele, a kvalitní partnerství je skutečně základ. Naše nabídka je ale jak pro ty, kteří chtějí naše produkty vyzkoušet, tak právě i pro stávající loajální zákazníky. Jinak by si někdo mohl oprávněně stěžovat, že se věnujeme jen těm novým :-)
Značka nízko rozhodně není, jen umíme ocenit zákazníky, kteří s námi pracují. Tak prosím o konstruktivní a férovou diskusi.

Díky. Jiří Hráček z ABB

Milan Hudec:
Uvedené stykače patří k tomu lepšímu, co lze zakoupit, navíc za solidní cenu, dárek beru coby nečekaný bonus.

Jiří_Hrubý:
Citace: Jan Yossarian  01.10.2025, 22:22

Zase nabídka úplatku?

Nevidím to tak, když jsem po špatných zkušenostech s eatonem (specifické prostředí) začal s obměnou za Siemens, taky jsem trefil období, kdy byly dárečky. Od ABB využívám hlavně pakeťáky a jističe a protože s ABB jsem spokojen, klidně si na nějakou opravu objednám jejich stykače místo S-E.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana