Ai: Kdy Ai pomáhá degeneraci mozku elektrikáře?
Merick Kir:
Citace: Milan Hudec 27.07.2025, 20:11
Ai začne hledat s výsledkem, zjednoduším, nějak max.dlouhá by měla být, leč když bude delší nic moc se nestane.
Proč by to dělala?
Milan Hudec:
Citace: Merick Kir 27.07.2025, 20:16
Proč by to dělala?
Bo ji to algoritmus: několik norem s nejasnymi požadavky vs.jaká je praxe/ kolik lidí bylo odsouzeno za porušení/kolik lidí díky porušení zemřelo/v kolika případech následovala preventivní pokuta........ ..
Poručí
Merick Kir:
Citace: Milan Hudec 27.07.2025, 20:26
Bo ji to algoritmus: několik norem s nejasnymi požadavky vs.jaká je praxe/ kolik lidí bylo odsouzeno za porušení/kolik lidí díky porušení zemřelo/v kolika případech následovala preventivní pokuta........ ..
Poručí
Čtu text neznámého kmene!
Milan Hudec:
Citace: Merick Kir 27.07.2025, 20:47
Čtu text neznámého kmene!
Při bližšim poznání algor. k tomu dojdeš.
Jaromír Táborský:
Citace: Milan Hudec 27.07.2025, 21:10
Při bližšim poznání algor. k tomu dojdeš.
Pane Hudče, téma pozorně sleduji protože bych do toho rád proniknul, jen vám také (zase) nějak nerozumím. (zle)
Citace: Merick Kir 27.07.2025, 18:54
Ano,
každá z dostupných služeb má nějaká pravidla.
Byl jsem na Vaší přednášce v Ostravě u SMS a až později mi začal docházet ta skepse, obna to vlasně není skepse ale spíš neobchodní pohled. Syn je nadšen ale moje práce potřebuje jiné výstupy. Z demence strach nemám, protože kdo už mozek začal používat, ho bude používat i dál a s umělou chytrostí ještě lépe. Horší to bude s těmi co mozek do teď ještě nezapnuli. Ty pak umělá chytrost zniči.
Přišly kalkulačky, nezblbli jsme, přišel excel, nezblbli jsme a teď je tu ai a cítím, že ta někoho vyřadí. Degenerovat bude další generace, stejně jako my už neumíme s oštěpem tak bravurně jako naši předkové.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana