Už tě při výkonu práce ohrožovalo nějaké zvíře na životě?
Václav Třetí:
Citace: Milan Hudec 04.07.2025, 09:46
Jednou mě dvě hodiny, než přišel majitel hlídal čokl u zapojováni zásuvek v altánku.
Nic se nestalo, ale běda když jsem chtěl altán opustit, později jsem se dozvěděl, že stejně tak si pohlídal zapisovače vodného (dance)
Jednou takhle známá vstoupila na náš dvůr, zavřela vrátka a naše dvě fenky ji dovolily udělat jen dva kroky. Pak čekala půl dopoledne, než jsme si ji všimli a vysvobodili ji. Pak vyprávěla, jak fenky byly hodné, seděly nedorážely a jen se dívaly, jen nesměla nadzvednout nohu, že udělá krok. To zavrčely a daly najevo, že se nikam chodit nebude. Tak tam stála jako socha a byla z toho docela ztuhlá a zničená.
Na druhou stranu, mám zkušenost opačnou, jen jsem nelezl za plot. Jel jsem cosi vyřizovat za zákaznicí a přijel jsem o něco dříve, respektive paní měla myslím zpoždění. Předem jsem byl upozorněn, že má zlého psa - vlčáka (bydlela sama na konci vesnice). Pes na moji přítomnost zareagoval, ale byl dobře vychovaný, tak mě pouze oznámil a dále už mě jen pozoroval. Já jsem pocházel kolem auta a vytáhl jsem z kapsy sáček mentolových bonbonů a několik jsem jich snědl. Pes mě pozorně sledoval a připadlo mě, že by si dal také. Tak jsme spolu obsah pytlíku snědli a než se dotyčná dostavila, byli jsme nejlepší kamarádi. Pak mě paní po čase znovu kontaktovala a vyprávěla, že pes je stále ostražitý hlídač, jen se ptala, jak jsem to udělal já, že mě přijal mezi své.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana