Jak rozpoznat zfalšovaný elektro projekt?
Juraj Rojko:
Citace: petr f 28.06.2025, 15:00
Realizacni firma se ani slovem nezminila, ze je tu specialni funkce (backup/EPS), kterou je nutne si aktivne vyzadat a priplatit za ni. Az dodatecne jsem se od firmy dozvedel, ze to u nich standard neni.
Je to o to smutnější, že u zrovna u těchto střídačů je realizace zálohování poměrně snadná, materiálově nenáročná a mají docela solidní parametry pro zálohování. Jde spíše o případnou úpravu rozvaděčů a instalace domu. Někdy to může být oříšek ale minimálně bych očekával analýzu možností a nabídku řešení.
Jan Franěk:
Začal bych smlouvou o dílo. Co se v ní píše? Na jejím základě bych začal vymáhat zákonné dokumenty a úpravy na instalaci. Nezávislý RT vám pomůže se zjištěním co je špatně a co máte reklamovat k tomu, aby jste dostal k čemu se firma smlouvou zavázala.
Milan Hudec:
Než tazatel něco vysoudí, jestli vůbec něco, tak bude mít žaludeční vředy a na trhu budou sestavy FVE dalších generací (zle)
Omlouvám se za realismus.
Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec 28.06.2025, 22:30
Než tazatel něco vysoudí, jestli vůbec něco, tak bude mít žaludeční vředy a na trhu budou sestavy FVE dalších generací (zle)
Omlouvám se za realismus.
Jo, není to jednoduché a často je dokonce nemožné získat náhradu. Přesto to má za mě vždy smysl.
Nebo ty Milane radíš nechat se ošidit každým podvodníkem a nijak se nebránit, protože to nemá cenu? To nepovažuju za realismus, ale za .........
Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk 29.06.2025, 06:56
Jo, není to jednoduché a často je dokonce nemožné získat náhradu. Přesto to má za mě vždy smysl.
Nebo ty Milane radíš nechat se ošidit každým podvodníkem a nijak se nebránit, protože to nemá cenu? To nepovažuju za realismus, ale za .........
Naděje, že se něčeho dočkáš je v případě jednotlivce fyz. osoby. velice malá, nechci říct nulová, ale........... .
Něco jiného je korporát se stádem právníků.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana