Proč a jak se řeší vyrovnání potenciálů v nemocničním prostředí?
(1/1)
Tým Elektrika:
Koncepce řešení ochrany před bleskem a přepětím pro nemocnice
Koncepce řešení ochrany před bleskem a přepětím pro nemocnice. Studie ukazuje, že ochrana nemocnic před bleskem a přepětím musí být důsledná a komplexní. Nestačí jen hromosvod na střeše. Důležité je i vnitřní opatření, uzemnění, vyrovnání potenciálů a použití ...
Související ...
... elektrovinka k tomuto diskusnímu vláknu zde!
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
Proč a jak se řeší vyrovnání potenciálů v nemocničním prostředí?
Jiří Schwarz:
Když jsem loni v létě ležel v DONEM a venku řádila bouřka, byl jsem rád, že nejsem připojen na nějaký důležitý přístroj, protože jsem si představil ty 3 hlavice ESE, o kterých bych si dovolil tvrdit, že nevytvoří dostatečný ochranný prostor podle francouzské normy ani podle slovenské verze... :-(
A balkony v Plzni ve FN Lochotín by byly na samostatnou debatu...
František Šohajda:
Teď je to trochu lepší, ale dříve u státních firem se strikně dodržovala cena nabídky.Cena ESE byla vždy nejmenší tak se to vzalo a namontovalo i třeba proti protestu znalých elektrotechnik ů.
ESE je většinou v nemocnicích a školách a podobných státních org. co jsem projel.
Pavel Horský:
Citace: František Šohajda 22.05.2025, 11:05
ESE je většinou v nemocnicích a školách a podobných státních org. co jsem projel.
...a na kulturních památkách nevyčíslitelný ch hodnot. Z toho mám vždy docela husinu. Ale kšeft je kšeft, že?
Navigace
[0] Index zpráv