Jak postupovat v případě nepovolené přípojky na mém pozemku?
Zdeněk Pitra:
Soused si bez mého vědomí a souhlasu nechal vybagrovat a natáhl přípojku elektřiny přes můj pozemek.
Jak postupovat, pokud s tím nesouhlasím?
Pavel Horský:
Citace: Zdeněk Pitra 06.04.2025, 07:36
Soused si bez mého vědomí a souhlasu nechal vybagrovat a natáhl přípojku elektřiny přes můj pozemek.
Jak postupovat, pokud s tím nesouhlasím?
Fundovanější odpověď než ta, kterou vám sdělí právník, zde nedostanete.
Václav Třetí:
To je možná i na trestní oznámení na policii.
Peter Munka:
To je pravny, nie elektro odborny problem. Hovorili ste so susedom o tom ? Aka bola jeho reakcia ? Ste si na 100% isty, ze pozemok je vas, zapisany v katastri a spravne geometricky zamerany ?
Zdeněk Pitra:
Citace: Peter Munka 07.04.2025, 15:30
To je pravny, nie elektro odborny problem. Hovorili ste so susedom o tom ? Aka bola jeho reakcia ? Ste si na 100% isty, ze pozemok je vas, zapisany v katastri a spravne geometricky zamerany ?
Ano mluvil, říkal, že ho ani nenapadlo, že by to mohl být problém a že bych o tom měl vědět ?? Což mi přijde jako úplná hloupost. Pozemek je zaměřený a v mém vlastnictví. Na katastru vše zapsáno.
Našel jsem tady obdobné dotazy týkající se přípojek vedených přes cizí pozemky (viz. rubrika "Připojení do energetické sítě nn (nízkého napětí)") Myslel jsem, že třeba někdo již řešil stejnou / podobnou situaci řešil a poradil by kde začít.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana