Může být dobrý veletrh i bez velkých stánků?
Miroslav Minařík:
AMPER 2025: veletrh, který si hledá nový tvar
Veletrh AMPER 2025 ukázal, že smysl veletrhů se mění rychleji než katalogy vystavovatelů. Proč zmizely obří expozice a čím je nahradily malé stánky? Místo strojených prezentací bodovala neformální setkání a sdílení zkušeností. Fungují ještě veletrhy jako dřív? Obchod dnes vzniká v uličkách, ne na pódiích. Kdo se aktivně zapojil, ten si odnesl víc než jen vizitku.
Související ...
... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde!
... zdroj s podrobnostmi videoklipu zde!
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
Může být dobrý veletrh i bez velkých stánků?
Jan Yossarian:
Letos to bylo fakt lepší ale to kvůli Elkovu, polovinu času jsme strávil tam protože jsem tam potkal příšerně moc známých :-) Velký stánky fakt nepotřebuji ale neptkal jsem tam nikoho z Waga a dehna. Za mě lepší než vloni.
Jiří x Svoboda:
Letos poprvé ze strany vystavovatele. Atmosféra byla úžasná. Opět měl veletrh smysl. Využili jsme právě nabídku vystavovat v rámci stánku ELKOV. Návštěvnost veliká, a věřím že podobně nadšeni byli téměř všichni.
Pavel Horský:
Když čtu projevy nadšení, o to víc mě mrzí, že jsem do Brna nedojel :( 60km před Brnem mi kleklo auto a bylo vše rázem jinak :(
Osobně jsem měl vždy rád velké expozice s nějakou tou přidanou hodnotou...sou těž, posezení u kafe a zákusku...
Jozef BABJAK:
I bez veľkých hráčov si drvivá väčšina návštevníkov "to svoje" nájde. Ničmenej, mám skúsenosť z iných ne-elektrických domén, že absencia veľkých hráčov je jedným z prvých znakov dramatických zmien v príslušnej doméne, úpadku predmetného podujatia, alebo v najhoršom prípade oboch zmienených.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana