Jak se bránit nekvalitním přípojným šňůrám?
Jirka Š. Svejkovský:
Nevím, jak se chcete bránit levným klumpům z Číny, když to k nám valí i známé značky a jsou toho plné Bau. Záruka je pouze malý bonus navíc.
Václav Třetí:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 05.03.2025, 11:28
Nevím, jak se chcete bránit levným klumpům z Číny, když to k nám valí i známé značky a jsou toho plné Bau.
Jen a pouze to nekupovat. Jiná obrana není a ČOI nepomůže. Ta se do sporů s nadnárodními společnostmi nepouští.
Zdenek Hejčl:
To s nastaveným drátem se mi taky stalo. Bylo to z výroby došel drát, tak jen smotali nastavenou žílu a jelo se dál. Drát ale nebyl vodivě spojen a byla tam taková boule.
Že na to nepřišla kontrola, stane se...
Také lisování zalitých koncovek je legrace, kolikrát lisování přeštípne polovinu vodičů a koncovka hřeje.
Musel jsem rozbít zásuvku, abych to oddělil od sebe - zataveno komplet v jeden celek.
Petr Zíka:
Jen pro upřesnění: Ta spojka byla v cca polovině 1.5m dlouhého přívodu. Kabel jsem rozřízl nožem na kabely a když jsem začal roztahovat od sebe obal a vnitřek, obal se v místě tepelného přetížení přetrhl. Předtím jsem po kabelu přejížděl rukou a nebylo poznat, že je uvnitř nějaká anomálie či spojka. Už při výrobě šňůry použili takhle napojovanou žílu a aby to nebylo poznat, je úmyslně spojka tak namuchlovaná, aby měla průměr zhruba stejný, jako vodič včetně izolace. Jinak je to Professor z eva.cz, asi to nejlevnější, co se prodává.
Václav Třetí:
Citace: Petr Zíka 05.03.2025, 15:47
... je to Professor z eva.cz, asi to nejlevnější, co se prodává.
S tímto e-shopem udělala manželka velmi špatnou zkušenost. Nekvalitní výrobek, protahování reklamace a neuznaná reklamace. První a zároveň poslední objednávka. Nedoporučuji!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana