Patříš mezi fanoušky značky DEHN?
Tým Elektrika:
DEHN slaví 115 let od svého založení
Jaká byla cesta, která proměnila DEHN z malé rodinné firmy na globálního lídra v ochraně před blesky a přepětím? Značka DEHN slaví 115 let od svého vzniku a zanechává nesmazatelnou stopu v elektrotechnic kém průmyslu. Co stálo za jejími klíčovými milníky a úspěchy? Od prvních patentů až po dnešní technologie DEHN neustále hranice bezpečnosti posouvá výš. Jaké plány má firma pro další budoucnost v rychle se měnícím světě? Sledujte krátký souhrn příběhu značky!
Související ...
... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde!
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
Patříš mezi fanoušky značky DEHN?
Milan Hudec:
Kombinace kvalitního výrobku+dohledatelné certifikace/návodu+perfektní podpora=fanoušek i kdyby člověk nechtěl (dance)
Srovnam s českym výrobcem/konkurenci.
O otřepy svorky se říznu, šroub většinou utrhnu, certifikat nenajdu, podpora ve formě báby dobré jen k zalévaní kafe.
Jan Hájek:
Milane děkujeme za podporu.
Každá společnost, kde se mění generace jak majitelů, tak hlavně zaměstnanců, je při každé této obměně ohrožena na své existenci a DEHN to už zvládl čtyřikrát.
Jsem rád, že mám možnost se i s ostatními kolegy této cesty zúčastnit, je to zajímavé a baví nás to.
Jan Franěk:
Pravidelná školení kde se naučíte chápat principy ochrany dle platných norem
Skvělá technická podpora, například pomocí dohledatelných návodů, nebo příkladů zapojení či fotek z praxe
Bezkompromisní kvalita jednotlivých produktů s jasně deklarovanými vlastnostmi
Za bezkonkurenční považuji i studie proveditelnost i.
Prostě musíte být fanouškem této firmy protože DEHN to prostě umí a skvěle podporuje svoje produkty i zákazníky.
ANo, jsem fanouškem (drinks) (poklona) O0
Jiří Schwarz:
A školení spojené s prohlídkou závodu a ukázkami ve zkušební laboratoři mě také hodně přesvědčilo o kvalitách a serióznosti firmy
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana