Je pro tebe lepší soustředění na vícedenním semináře lepší?
Milan Hudec:
Pořádající agentura jakékoli akce s těmito skutečnostmi jistě v BP počítá.
Pavel Horský:
Citace: Jan Franěk 28.12.2024, 21:43
Vzpomínám si kolik jsme se dozvěděli profesně i o sobě navzájem právě během prokecaných večerů na pokoji, nebo během bowlingu na školení v Brně. Nejen že nás to posunulo znalostmi tedy profesně, ale navázali jsme silná přátelství která přetrvávají dodnes.
Jj, jedno z prvních setkání na terase pod Mirkovo Orlím hnízdem, následná pravidelná setkávání v Brně (školení se závěrečnými turnaji v bowlingu), legendární setkání v Bořeticích na Kraví hoře, nespočet Elektrických spojek...to je to, co mě vždy bavilo a baví. Tato setkání pro mě mají obrovskou společenskou hodnotu s bonusem v rozšíření svých obzorů a znalostí v oboru. A vždy se moc těším na kamarády z celé ČR i ze sousedního Slovenska.
Toto se s nějakým bezduchým veletrhem a několikadenním školením nedá vůbec srovnávat.
Veletrh - nespočet kyselých znuděných xichtů ve svých kójích s poletujícími krasavicemi nezřídka s IQ malinko větším než bublající bahno. Všude mládež, pro kterou je evidentně hlavním důvodem návštěvy to, že nemusí sedět ve škole. Stačí se podívat na jejich výrazy ve tvářích a jejich chování. Pro mě dnes zbytečně promrhaný čas.
Několikadenní školení - z důvodu naplnění témat a dost chabým výběrem kvality přednášejících je pak min. 1/2 témat pro min 1/2 účastníků nezajímavých a nudných. U zajímavého tématu je pak nezřídka přednášející tzv. uspávačem hadů a je vymalováno.
Stačí se rozhlédnout kolem sebe a člověk hned pozná oč tu běží.
A já opravdu nemám čas se nudit a ukazovat se někde, jen abych byl vidět.
Mám rád školení plná témat zaměřených na můj rozsah oboru a nevzpomínám si, že by toto naplnilo nějaké vícedenní školení.
A když pak musím ještě absolvovat "na invalidním vozíku" (jak napsal kolega Táborský - nechápu to...že by před tím něco požil?...) cestu přes celou republiku.
To opravdu ne.
František Šohajda:
Vícedenní semináře jsou problém u zaměstnavatelů .Ti na tak dlouhou dobu neradi pouští....
Vidím to když je přezkoušení z NV 194/2022 tak za 2 hodiny už chodí majitelé elektro firem,ať si pohnou ,že už měli být na stavbě a makat! (zle)
Milan Hudec:
Citace: František Šohajda 29.12.2024, 12:04
Vícedenní semináře jsou problém u zaměstnavatelů .Ti na tak dlouhou dobu neradi pouští....
Vidím to když je přezkoušení z NV 194/2022 tak za 2 hodiny už chodí majitelé elektro firem,ať si pohnou ,že už měli být na stavbě a makat! (zle)
Tak zaleží, jestli chce tupé ovečky s papírem, či odborníky s přesahem.
Každý zaměstnavatel má pro toto svoji strategii.
Jaromír Táborský:
Citace: Pavel Horský 29.12.2024, 09:43
A když pak musím ještě absolvovat "na invalidním vozíku" (jak napsal kolega Táborský - nechápu to...že by před tím něco požil?...) cestu přes celou republiku.
Invalidní vozík jsem použil jako, že je to na něm kamkoliv daleko. Ale to, co jste teď popsal se mnou koresponduje opravdu hodně. Tedy pokud cítím, že nabídka jet někam, kde někdo odvádí ani ne polovičatou práci jen pro doplnění tabulky, co je v koncernech typu schrack, abb, rital uplně normální, tak mne také přechází chuť.
Ale koncernoví experti na žádné vícedení události nejezdí, to je moc dlouho. Tento typ zaměstnanců svou profesi berou tak maximálně do úsečky jejich praovní doby. Nejsou to srdcaři, jsou to přehazovací kopií sem tam.
Jediný důvod proč jezdíme na Ampér je ten, že se sejdeme večer v naší již oblíbené restauraci a ráno se zase rozprchneme, takže Ampér je takový dobrý důvod dostat volno. Jinak ten veletrh raději nekomentuju.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana