Je pro tebe lepší soustředění na vícedenním semináře lepší?

(1/2) > >>

Jiří Macháček:
Ohlédnutí za konferencí Sepetná 2024
    Třídenní seminář Sepetná 2024 spojil odborníky na určená technická zařízení UTZ. Co nabízí osobní setkání, co internet nikdy nenahradí? Hluboké diskuse mimo oficiální záznamy a neformální rozhovory během přestávek. Jaké bylo hlavní téma? Elektro v dopravě, od silnoproudu po zabezpečovací systémy. Proč je osobní účast nenahraditelná? Výměna zkušeností, praktické příklady a síťování s ...

Související ...
    ... článek k tomuto diskusnímu vláknu zde!

Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
   Je pro tebe lepší soustředění na vícedenním semináře lepší?

Pavel Horský:
Termíny a místa konání seminářů sleduji a opravdu dost mě mrzí, že pořadatel v mnoha případech zvolí jeden z okrajů naší země.
Myslím, že by nebylo vůbec od věci se zamyslet a zorganizovat ho ve středu republiky, aby byl usnadněn přístup ze všech koutů.
Když si představím, že bych se táhl bezmála 500km do Beskyd, vůbec mě to tam pak neláká, ale mrzí mě to.

Tak nějak je to i s Amperem. Dokud byl v Praze, byl to pro mě svátek. Dnes je to pro mě jen veliký vopruz v Brně spojený s hrůzou D1 s bonusem nevyzpytatelné ho dobrodružství s objezdem Prahy.
Díky, mám už docela rád klid a pohodu.

Jaromír Táborský:
Sepetná je dlouholetá tradice. Já tam sice nejezdím ale kolegové už roky. A to prosím i z Karlových Varů. Přesouvat to do Prahy? No to proboha ne? Vzpomínám na Ampéry v Letňanech. Doprava v Praze? Ten zmatek? Parkování na hlíně a předrařený párky? Amper zaniká něčím jiným, než tím, že je v Brně. Nemám asi rád žádná města Praha, Brno žumpa, Ostrava o ničem a Hradech úplná katastrofa.Amp er chcípne tím, že už nemá žádného ducha jako dnešní časopisy je i Ampér sbírkou blbejch inzerátů. Ale jezdím tam kvůli partě která na Apér háže placák ale dáváme si tam všichni sraz.

Citace: Pavel Horský  28.12.2024, 11:00

Termíny a místa konání seminářů sleduji a opravdu dost mě mrzí, že pořadatel v mnoha případech zvolí jeden z okrajů naší země.
Myslím, že by nebylo vůbec od věci se zamyslet a zorganizovat ho ve středu republiky, aby byl usnadněn přístup ze všech koutů.
Když si představím, že bych se táhl bezmála 500km do Beskyd, vůbec mě to tam pak neláká, ale mrzí mě to.

Tak nějak je to i s Amperem. Dokud byl v Praze, byl to pro mě svátek. Dnes je to pro mě jen veliký vopruz v Brně spojený s hrůzou D1 s bonusem nevyzpytatelné ho dobrodružství s objezdem Prahy.
Díky, mám už docela rád klid a pohodu.

Pane horský chápu, že na invalidním vozíku to opruz je.

Jiří Schwarz:
Třídenní setkání je nějaký počet hodin přednášek, tedy nějaké množství témat.
Takže něco z legislativy, nějaká novinka v Připojovacích podmínkách, něco z domovních instalací, něco z průmyslu, nějaké stroje, něco o spotřebičích, něco kolem FVE, projektování, revize,...
A teď můžeme přemýšlet kdo má zájem o všechna témata...

Takže ona taková "půldenní" školení nebo seminář s konkrétním zaměřením pro někoho také není špatné

Jan Franěk:
Více denní semináře mají své kouzlo. Když pominu silnou nalejvárnu, tak právě ten sociální aspekt je velmi pozitivní a silný. Vzpomínám si kolik jsme se dozvěděli profesně i o sobě navzájem právě během prokecaných večerů na pokoji, nebo během bowlingu na školení v Brně. Nejen že nás to posunulo znalostmi tedy profesně, ale navázali jsme silná přátelství která přetrvávají dodnes.

Osobně mi více vadí cestovat daleko kvůli jedinému dni. Pokud je to s přespáním a nejlépe i s nějakým večerním programem, tím lépe. Nicméně z mě jsou tak akorát dva dny. Tři dny už mi dělají trochu problém s tím najít dostatek času v daný termín.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana