|
|
|
|
Jirka Š. Svejkovský

Chomutov, projekty, revize E1A, E1B, E1-C2
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 16.12.2024, 14:46 » |
|
Zvláštní, že ani český, ani anglický manuál nic takového neuvádí. Ani to moc nedává smysl. Fotka těch jističů by nebyla (taky sázím na RCD)?
|
Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E1A, E1B, E1-C2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vít Rotrekl

|
 |
« Odpověď #10 kdy: 18.12.2024, 08:24 » |
|
Kdybych za poslední měsíc neřešil podobných detektivek víc, tak by mě to i zajímalo  Ale jsem nějakej vyčerpanej a mám další fůru práce... Nicméně si myslím, že jednoho by to zajímalo. Doplňující dotaz: Děje se tak pořád nebo náhodně? Má ten výpadek nějakou pravidelnost? Mě napadá: - vliv tepla v rozvaděči - tzn. jistič pro zásuvky od pásů se zahřívá a tím zahřívá i jističe vedle sebe, ty mohou být v hroším stavu a pak už stačí jen kousek aby vypadnuly. Zkusil bych: - při zatížení vyfotit termokamerou a změřit Ametrem skutečný odběr - pokud bude vše "normální", tak bych zkusil prachsprostě vyměnit jističe kus za kus Je to orpavdu řada BM6? S těmito problémy nebývají, ale řada Amparo mě svojí kvalitou nepřesvědčuje. ..
|
Mírně pokročilý RT 
|
|
|
Václav Třetí

|
 |
« Odpověď #11 kdy: 18.12.2024, 09:00 » |
|
Mě v úvodu dotazu podivuje nesoulad údajů o výkonu: 4,0 HP a1500 W .
Správný přepočet je (zaokrouhleno) 4,0 HP = 3000 W 1500 W = 2 HP
Tak co platí?
|
Václav 3
Stejně jako u kol. Jiřího Schwarze jsou příspěvky psané kurzivou myšleny ironicky.
Řidič tvrdej život má... , stejně tak vesnickej elektrikář
|
|
|
|
Radomír Kovář
Neverifikovaný uživatel @1
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 25.12.2024, 16:51 » |
|
Já po zkušenostech s jističi Schrack bych začal právě tam...
|
|
|
|
|
Vít Rotrekl

|
 |
« Odpověď #15 kdy: 27.12.2024, 11:46 » |
|
Nabídl jsem svoje čmuchací schopnosti, celkem zajímavá neplecha.
Tak pak dej vědět, co jsi vyčmuchal...př ípadně dej vědět, kdy půjdeš čmuchat, třeba mě to vyjde a půjdu kibicovat 
|
Mírně pokročilý RT 
|
|
|
|
|