Co hrozí za práci bez živnostenského listu?
Rozvodak:
Citace: Kamil Novák 08.12.2024, 22:08
Aby bylo hned na úvod jasno - rozhodně nepatřím k "vítačům uprchlíků"!
V nedávné době jsem revidoval několik objektů, kde instalace dělali "azbukoví" elektrikáři (sice jako zaměstnanci, takže to je (mimo) ), ale 9 z 10 "našinců" by k nim měli jít, co se řemesla týká, do učení... (eek)
Je pravda, že jsem už jednou zažil ukrajince co měl perfektní znalosti i grif. Ale stejně tak frajery, co si nechali za "ouplatu" přeložit výučáky z jiných oborů... Pak jim to nějaký blb posvětil padesátkou od stolu a bylo.
David Hruda:
Citace: Rozvodak 09.12.2024, 21:08
Je pravda, že jsem už jednou zažil ukrajince co měl perfektní znalosti i grif. Ale stejně tak frajery, co si nechali za "ouplatu" přeložit výučáky z jiných oborů... Pak jim to nějaký blb posvětil padesátkou od stolu a bylo.
Takže jsme se ujistili, že Ukrajinci jsou stejní jako Češi, Slováci a všichni ostatní a můžeme se vrátit k tématu.
Rozvodak:
Citace: David Hruda 09.12.2024, 21:28
Takže jsme se ujistili, že Ukrajinci jsou stejní jako Češi, Slováci a všichni ostatní a můžeme se vrátit k tématu.
K tématu o malíři, co neměl správně "vyřízené papíry". O0
Nuže kde je váš hodnotný příspěvek?
David Hruda:
Citace: Rozvodak 09.12.2024, 22:11
Nuže kde je váš hodnotný příspěvek?
Myslím, že úplně stačí ty vaše.
Kamil Novák:
Citace: David Hruda 09.12.2024, 21:28
Souhlasím.
Takže za mne je to naprosto ukázkovým příkladem debility systému zvaným "stát".
Jestliže ten panáček skutečně platil státu výpalné ve formě daní a dalších odvodů (a nic jiného než výpalné to není), tak namísto aby byl "stát" spokojený, že nečerpá dávky, tak jej chce stíhat? (no)
Jenom za to, že si od něj (státu) nevyžádal nějakou bumážku? (zle)
Tady je jasně vidět, že se systém "stát" prostě přežil a je zapotřebí jej co nejdříve nahradit.
Údajně máme přes skoro 80 000 úředníků ! V tom samozřejmě nejsou např. učitelé, vojáci, policisté a pod. (zle)
Troufám si tvrdit, že kdyby minimálně třetina dostala hned zítra "padáka", tak by to nikdo nepoznal a státnímu rozpočtu by to jen prospělo. O0
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana