Nemáte tip na izolační podložku pod žárovkovou patici E27?

<< < (2/2)

Milan Hudec:
Z tepelně izolační podložky ovšem po vyvrtání direk na uchycení a dírry pro kabel toho moc nezbude.
Zkusil bych si vybrat z keramických objímek, vyrábí DESKO, nebo i muzeálním kousku na Aukru a pod.,  furt lepší nežli ony plastové mr..y.

Jozef BABJAK:
Otočím otázku naopak: aké "diajnové objímky",  t.j. super-jednoduché "svietidlá" by ste teda odporúčali použiť? V dnešnej dobe je nepreberné množstvo dizajnových žiaroviek E27 - gule, "ufá" či filamenty - ktoré žiadne ďalšie svietidlo už nepotrebujú, stačí ich bezpečne primontovať na stenu či strop, takže niečo tvarom podobné ako v pôvodnej otázke je plne postačujúce. Videl som v e-shopoch nejaké plastové objímky, zatiaľ som ich neskúšal. A áno, páčili by sa mi plne keramické, hoc by boli drahšie. Aj keď neviem, nedávno v hobbyshope som videl keramické objímky (len objímky) za cca 2,- Eurá, zatiaľ čo najlacnejšie plastové boli za cca 5,- Euro.

jan as x:
Koupim ten cemvit, ale nevim zda 3mm se tam vejdou a jak dobře se řeže?

- něco slabšího neexistuje?

Ano je to na bateriové rozvody, žárovka bude nanejvýš 9W 12V tedy proud bude max 1,5A (ty led-žárovky 12V jsou z aliku).

V karavanu bude snad už měděný a ne hliníkový rozvod min. 1,5 mm2 takže by to mělo být v pohodě a použiju DC jistič odpovídající vodiči…

Jinak odkazy na podobné a lepší výrobky jste mi nehodili takže inspirace žádná…

Dohledal jsem že 5 patic vyšlo i s poštou a DPH na 3,85$ na tom odkazu.

Jo a patici a led-žárovku 220V-9W jsem plánoval dát do altánu, na trámek… Sice se mi to nelíbí ale co mám dělat? Nebo mi hodíte nějakou lepší patici?

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana