Vyrábí "skryté zásuvky" pouze Schneider?

<< < (3/3)

Milan Hudec:
To mohu potvrdit, Legrand vyrábí leta rozdvojku tohoto řešení, a ta je skutečně v kuchyni nepoužitelná, trocha zatuhlé mastnoty zablokuje funkci vysouvání spolehlivě.

František Tuček:
Legrand není mou oblíbenou značkou, asi jeto historicky spíše špatnými vztahy s obchodníky v Česku kteří nestáli za nic. To ovšem nic nevypovídá nic o kvalitě zboží. ABB to nevyrábí?

Vít Rotrekl:
Citace: Pavel Horský  22.11.2024, 10:51

Pak je vše v naprostém pořádku a nezbývá, než je doporučovat a chválit  (dance)
Musím se na ně někde fyzicky podívat, aby mě neopustil přehled.

Je to jen krytka, která se posunuje na úroveň vnější stěny, takže, když není zastrčená vidlice, tak není "vnitzřek" zásuvky utopený, ale je zarovnaný s přední stěnou. Není tam žádný "vystrkávací" mechanizmus.

Já to jednou nebo dvakrát někde viděl/revidoval, a upřímě, moc se mě to nelíbilo. Nicméně, je to dle libosti každého soudruha, a každému dle jeho chuti. Ještě že si můžeme vybrat co chceme a nemusíme mít všichni to stejné.

Václav Třetí:
Citace: Vít Rotrekl  23.11.2024, 11:04

Je to jen krytka, která se posunuje na úroveň vnější stěny, takže, když není zastrčená vidlice, tak není "vnitřek" zásuvky utopený, ale je zarovnaný s přední stěnou.

Já to jednou nebo dvakrát někde viděl/revidoval, a upřímě, moc se mě to nelíbilo.

Ano, všechny kontakty zásuvky, tedy jak pracovní, tak ochranný kolík jsou pevné a zůstávají na místě.

Také z toho nejsem nadšený. Jak jsem již napsal dříve, nemám rád zbytečné pohyblivé prvky. Kryty zásuvek a vypínačů jsou dnes z plastů typu ABS. Ty jsou poměrně měkké a vzájemným třením se odřou, což zhoršuje  pohyblivost dílů, prachové částice se do povrchu zadřou, zhorší se možnost čistění. K čemu je to dobré? Když jsem to viděl poprvé, tak mě napadla jako první myšlenka, že zásuvka je rozbitá.

Kamil Novák:
S tímto provedením jsem se setkal prvně cca před 2 lety při rekonstrukci oddělení ARO v jednom špitále.
A z hlediska úklidu si to tam nemohou vynachválit.
Dříve prý "vyšťourávali" nečistoty z prohlubně klasických zásuvek, kdežto u tohoto modelu jen "přelíznou" vysunutou krytku...  O0

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana