Navrhujete, instalujete stále ještě zvonky konstrukce Wagnerova kladívka?

<< < (4/5) > >>

Michal Čeleda:
Jo takhle, předpokládal jsem umístění přijímače někde na zahradě v pergole. No ale i tak to asi nebude snadné sehnat něco jednoduchého a cenově přijatelného.

Zdeněk Mazač:
Citace: Jiří Kantner  13.11.2024, 09:05

Nevíte náhodou někdo o zařízení, které by se dalo připojit paralelně ke zvonku a bylo schopné přes wifi indikovat stisk zvonkového tlačítka na mobil?
Přece jen na zahradě už ta slyšitelnost není..

Pejsek??

Martin Kurka:
Citace: Jiří Kantner  13.11.2024, 09:05

Nevíte náhodou někdo o zařízení, které by se dalo připojit paralelně ke zvonku a bylo schopné přes wifi indikovat stisk zvonkového tlačítka na mobil?
Přece jen na zahradě už ta slyšitelnost není..

Mám dojem že návrh zvonku z  fotky, bude kdekoliv na zahradě dostatečně slyšitelný. Dražší řešení je Jablotron David.

Václav Třetí:
Silvestr nebo Apríl bude ještě za dlouho, ale jinak drsné a zároveň vtipné.

Já si vzpomínám ještě na zvonky, které bývaly ve dveřích  bytů z konce monarchie a meziválečného období. Mechanické provedení mající kličku vně dveří a jejím protočením se uvedl do funkce mechanismus z vnitřní strany dveří. Něco na způsob zvonku na kolo.

Také úplně bez závislosti na elektrice, ale nikomu to neubližovalo.

Jiří Kantner:
Citace: Václav Třetí  14.11.2024, 09:58

Silvestr nebo Apríl bude ještě za dlouho, ale jinak drsné a zároveň vtipné.
/quote]
Samý legrácky, pejsek, možná by se hodil i komornik jeden očurává rohy, druhý zas vyžaduje plat ale pro službu 7/24/365 to vyjde draho, Jablotronní David zas chce SIM kartu, to mi dnes přijde trochu mimo. Myslel jsem že se nejdná tak ojedinělý požadavek a že někdo podobné věci už řešil a to řešení se obešlo bez bastlení. No asi zavítám na nějaké asijské tržiště a zkusím přizpůsobit  zigbee emrgency button svým potřebám a k tomu pořídit Zigbee GW.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana