Nakreslíte mi zapojení podruzneho rozvadece ?
Pavel Horský:
Pánové, tak to je opravdu síla! Že bych panu Valduchovi rovnou zaslal revizní zprávu?! :D :D :D
Citace:"Uz jsem z toho vysel a chci mit jistotu."
Odpověď: chcete-li mít jistotu, zavolejte si k tomu odborníka, který z toho ještě nevyšel. Jinak se asi ani odpovědět nedá.
Posílat zdarma někomu nákresy zapojení rozvaděčů..... ... copak je tu někde psáno, že je Elektrika charitativní organizace?!
Jaroslav Kořínek:
Pane Horský DR.nn souhlasím s Váším výrokem. Skupina odborníků Elektriky.cz opravdu není organizace pracijící za darmo! Máluvky rozvaděčů vlastním v cenové relaci od 1500- 150000,- stačí si jen vybrat
Georgis Fasulis:
Proč hned tolik hněvu a ironie? Stačí prostě odpovědět: Pane Valducho, nenakreslíme vám nákres, protože ten vám nakreslí jedině odborník znalý přesně Vaší situace a to nejspíš za úhradu. :)
Pokud budete chtít vědět nějáký speciélní a jednoznačný dotaz týkající se elektroinstala ce, rádi vám tu já nebo kolegové poradí. Pokud tady budete chtít technický návrh celé Vaši elektroinstala ce, neřku-li přímo úplnou "košér" projektovou dokumentaci, tak tu vám tu tipuji opravdu asi nikdo nenakreslí. :) :D
Pavel Horský:
Kolego, určitě máte pravdu. Nechal jsem se unést, ale opravdu mi to tu poslední dobou připadá tak, že tu lidé v diskusích předpokládají, že jim pomalu zadara postavíme dům. Člověk nabídne pomocnou ruku tím, že mile odpoví na malý dotaz a ono ejhle........j iný přijde a nejradši by vám tu ruku ukousl u samého zadku. To se mi opravdu nelíbí a tak to taky dávám patřičně najevo. >:D
Jiří Schwarz:
Když už tady panuje taková mírná ironie, co takhle kusouvou zkoušku rozvaděče, třeba podle fotky skutečného provedení.
Nebo rovnou typovou?
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana