Znáte zábavné off-topic našich dodavatelů?

<< < (2/4) > >>

Jan Yossarian:
Asi jsem tedy mimozemšťan. Včera jsem zjistil, že Infodny Schracku byly na jaře. Od nás odešel do důchodu jejich dlouholetý příznivec a tím Schrack zhasl. Asi mě to moc nemrzí, jsou jiné značky, které jsou u nás pravidelnými hosty. Jen mi to přijde divné. Tolik řečí o péči o zákazníky, odejde člověk do důchodu. Zdá se mi to, že na realizačních firmách začínají poslední dobou všichni šetřit?

Miroslav Minařík:
Citace: Jan Yossarian  29.09.2024, 14:17

Asi jsem tedy mimozemšťan.

Asi jste, evidentně používáte sociální sítě, tak máte sledovat Schrack a je to. Přece byste nechtěl pozvánku Českou poštou za dvacet korun! :-)

Jan Yossarian:
Pane Minaříku, já sociální sítě používám pro zábavu! A jestli si myslíte, že budi kvůli jedné akci v roce číst a nechat se rozptylovat tou záplavou blbostí co celý rok firemní účty rozsévají, tak to fakt ne. Kdo po mě vyžaduje přítomnost na sockách, toho škrtám třeba jako Schrack. Tu a tak kouknu, ale tu a tam, jednou za x ...

Milan Hudec:
Souhlasím s vámi.
Forma pozvání je odrazem důležitosti hosta.

Miroslav Minařík:
Citace: Jan Yossarian  04.10.2024, 19:57

Pane Minaříku, já sociální sítě používám pro zábavu! A jestli si myslíte, že budi kvůli jedné akci v roce číst a nechat se rozptylovat tou záplavou blbostí co celý rok firemní účty rozsévají, tak to fakt ne. Kdo po mě vyžaduje přítomnost na sockách, toho škrtám třeba jako Schrack. Tu a tak kouknu, ale tu a tam, jednou za x ...

Tak to máme podobně. Někdo tvoří, jiný jen konzumuje ...

Citace: Milan Hudec  05.10.2024, 14:19

Souhlasím s vámi.
Forma pozvání je odrazem důležitosti hosta.

OK, pak aspoň vím, pro koho jsem/ jsme v něčem důležití :-)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana