Znáte zábavné off-topic našich dodavatelů?

<< < (4/4)

František Šohajda:
Dále mě vadí, že někteří výrobci přešli na "školení nových výrobků" třeba od 16 hodin do noci.Většinou to bývá daleko od místa bydliště a dešlí dopravní cesta.....únav a.
Raději si vyhradím celý den .....a jdu dopoledne nebo denní !

Jan Hájek:
Citace: Pavel Horský  06.10.2024, 12:05

Jako mimozemšťané mi připadají chlapi z DEHN. Jako by nespali a byli stále ve střehu. Velice si vážím jejich práce a obdivuji s jako grácií dokázali dopředu posunout celý obor ochrany před bleskem a přepětím.

O0 (drinks) snažíme se neustále zlepšovat  (poklona)

Nicméně stran elektronické komunikace to také nebývá jednoduché s příjemci, několik zábavných skutečností, které vyplavaly na povch při letošních seminářích:

- poté co se účastník zaregistruje jedním klikem na školení a přijde mu potvrzení, klikne na link že nechce být informován a tím se vymaže nejenom ze seznamu, ale i ze všech školení

- několikrát je všude napsáno, že jeden mail platí pouze pro jednoho uživatele, část lidí to zadá vícekrát a tím se nepřidají noví uživatelé, ale aktualizuje se ten předešle zadaný

-  v mailu je možnost přihlásit se jedním klikem, ale vypadá to, že část lidí-nezanedbatelná si datum poznačí někam na papírek a týden předem se ozve mailem.

- pravidelně jeden až dva týdny po termínu mi volají hlavně kamarádi, kdy bude školení, někteří mají plné schránky, dali mail do schránky kam nechodí nebo někdy u našeho mailu odklikli, že je to spam

Jsou města, kde se pravidelně nedostaví 20-30% přihlášených účastníků školení a naopak jinde přijdou nejenom přihlášení, ale dost lidí mimo seznam.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana