Které dokumenty uznáte za relevantní k návrhu aktivního hromosvodu?

<< < (9/32) > >>

Jan Hájek:
Jsem v oboru krátce a tak jsem to ještě nezjistil, ale je někde zjistitelné, jaké jsou kvalifikační minima pro to stát se inspektorem TIČR?
Jak se ověřují jejich znalosti při nástupu a pak při výkonu práce?

Jan Franěk:
Citace: Milan Hudec  12.09.2024, 23:05

To byla prča, pletl si furt bezpečnost a funkčnost výrobku (zajištění legislativních požadavků na ochranu)
 (dance)

Mě to jako "prča" moc nepřišlo. Výsledkem pro posluchače bylo konstatování, že kdo chce, může klidně montovat aktiváky dle NFC, bez ohledu na naše platné normy a další legislativu. Přiznávám že jsem pořád nepochopil přeskakování z jednoho zákona na druhý a z5 při uvádění zdůvodnění. Přijde mi že čím větší zmatek, tím méně nepříjemných otázek, protože se v tom nikdo nešťourá (prostě nemůže když to nechápe) a většina to přijme jako fakt. Za mne to byl moc velký a krkolomný konstrukt.

Jan Hájek:
Citace: Jan Franěk  13.09.2024, 06:52

. Přiznávám že jsem pořád nepochopil přeskakování z jednoho zákona na druhý a z5 při uvádění zdůvodnění.

Zřejmě jsi ještě nediskutoval na facebooku s objevitelem nějakého globálního spiknutí.

Radim Strycharski:
Instalace jiné než podle ČSN jsou dovoleny, když jsou na stejné nebo lepší úrovni než instalace podle ČSN. Podle čeho se pozná, že instalace ESE se svým velkým ochranným prostorem je horší nebo lepší než klasická instalace podle 62305?

Milan Hudec:
Citace: Radim Strycharski  13.09.2024, 07:44

Instalace jiné než podle ČSN jsou dovoleny, když jsou na stejné nebo lepší úrovni než instalace podle ČSN. Podle čeho se pozná, že instalace ESE se svým velkým ochranným prostorem je horší nebo lepší než klasická instalace podle 62305?

O to vůbec nejde.
Prodejce zmrzliny taky neřekne, že je na lízandu zima.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana