Který ze zaniklých časopisů byl pro tebe opravdu přínosným?

<< < (2/3) > >>

Pavel Horský:
Já vlastně naprosto souhlasím s Honzou Fraňkem. Již jsem to sem před léty psal...sám jsem rád četl Elektroinstala téra, který se časem změnil v nic neříkající reklamní blábol.

A Elektrotimes mám schované snad všechny. To je již dnes naprostá rarita.
Dnes čtu jen a jedině tento portál. Mirek s jeho kolektivem dokázali nemožné a já jim za to velice  (poklona) . Vlastně si nedovedu představit, že toto jednou skončí. Pak bude konec světa  :(

Miroslav Minařík:
Citace: Pavel Horský  31.08.2024, 10:50

A Elektrotimes mám schované snad všechny. To je již dnes naprostá rarita.

Jóóóó, rarita to tedy byla.  (dance)
Třeba najít novinovou rotačku, která ti vyjede jen deset tisích kusů. ElectroTimes byl symbol, který měl něco učinit. To udělal a jeho úkol a existence skončila. S posledním výtiskem jsme představili Elektrika.TV. A letos na Strojíráku bude malé dejavuee. Dokončení toho, co jsme ohlásili na Amperu na jaře.

Nejvíce mi prozradila doktorka Valentová (Elektroinstala tér) a zesnulý Emil Širůček (ELEKTRO). Sice mezi námi byla jakási konkurenční řevnivost ale prozrazovali jsme si toho mezi sebou tolik a pravidelně, že by to možná někdo nepochopil. Každý z nás měl k tvorbě obsahu trochu jiný přístup. Pak Olga Valentová odešla, tedy přesluhujíc asi dvacet roků! A během covidu umřel Emil Širůček. Oba časopisy zanikly proto, že přestal existovat jejich byznys model.

Kamil Novák:
Za mne byl top Elektrotechnik . Pak jsem ještě odebíral Elektroinstala téra a Elektrotechnik u v praxi. Sice se tam některé články duplikovaly, ale taky to šlo.
Elektrotechnic ký magazín býval recyklátem výše uvedených, takže to mne brzy přestalo bavit.

No a dnes mi chodí pouze A-Z elektro (údajně pokračovatel Elektra).
Dostávám jej v rámci členství v ESČ...

Je to pouze reklamní plátek, kde se (z posledního čísla) lze dozvědět o Wi-Fi, správě nemovitostí, robotech na hmyzí farmě, virtuální spolupráci, stykačích pro dráhu, estetické medicíně,  optických mikrometrech, audiosystémech Bose, počítačích HP určených pro AI, 3D tisku, počítačových virech  a samoobslužných výdejních boxech.
Prostě samé "užitečné" zprávy pro elektrikáře.  (zle)
Asi 4 stránky (z 98) mají nějakou hodnotu.  (plc)

Nikdy by mne nepapadlo si to předplatit!   (no) 

Jan Hájek:
Nejraději jsem měl ELEKTRO, byla od nich i zpětná vazba (Kohutka/Košťál/Havlíček atd.),  sami navrhovali témata co chtějí,abychom psali a proaktivně vymýšleli prohloubení spolupráce.

S jedním z jmenovaných časopisů jsme ukončili spolupráci poté, co článek nazvali reklamním sdělením a poslali fakturu za překročení rozsahu dvou stránek asi o 1/3 A4. Pochopili jsme, že se změnil na leták a na to byl příliš drahý.

Miroslav Minařík:
Citace: Jan Hájek  02.09.2024, 11:00

Nejraději jsem měl ELEKTRO, byla od nich i zpětná vazba (Kohutka/Košťál/Havlíček atd.),   sami navrhovali témata co chtějí,abychom psali a proaktivně vymýšleli prohloubení spolupráce.

Když zmiňuješ Josefa, toho bych nazval "skrytým klenotem" časopisu ELEKTRO. Jak píšeš, uměl jít obsahu naproti. Hodně četl a hodně překládal. Ale to šlo za podmínky, že bylo dost inzerentů. Nejsou inzerenti, není na "Košťála". A bez "Košťála",  myšleno bez srdcaře, není co číst.

Pepa to zde číst nebude, ale stejně by mi dal zapravdu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana