Co je to whistleblowing a co s tím elektrikář?
Jan Yossarian:
Citace: Fuk Tomáš 25.07.2024, 21:29
To ne, whistleblowing em se míní udání nepravostí páchaných chlebodárcem whistleblowera . Takže by se muselo jednat o aktivák instalovaný jeho zaměstnavatele m.
Jééé, to jsem přehlédl, škoda no, byl by průvan na aktiváky :-)
Miroslav Revús:
Prievan by nebol. Aktívny zberač/jímač je legálny výrobok, ktorý sa môže montovať aj v zmysle EN 62305.
To však pre jeho predajcov stráca opodstatnenie a tak ho stále ponúkajú v súvislosti s montážou podľa francúzskej normy. A tu by sa whistleblowing už mohol uplatniť. No nepoznám montéra, ktorý by sa sám napráskal na ČOI alebo TIČR, že namontoval homeopatikum a nechal si zaplatiť za antibiotikum.
Jan Yossarian:
Citace: Miroslav Revús 26.07.2024, 07:10
Prievan by nebol. Aktívny zberač/jímač je legálny výrobok, ktorý sa môže montovať aj v zmysle EN 62305.
To však pre jeho predajcov stráca opodstatnenie a tak ho stále ponúkajú v súvislosti s montážou podľa francúzskej normy. A tu by sa whistleblowing už mohol uplatniť. No nepoznám montéra, ktorý by sa sám napráskal na ČOI alebo TIČR, že namontoval homeopatikum a nechal si zaplatiť za antibiotikum.
Máte pravdu, když se do toho člověk ponoří, tak mu dojdou souvislosti. Já se v životě setkal s odborníky na ESE a jejiz argumentace malého děcka mi dodnes zvedá tlak. ESE beru jako symbol podvodníků a těch kteří tvrdí, že ohmův zákon neplatí když na to mají francouzký štempl.
(norm)
Miroslav Minařík:
Citace: Jan Yossarian 26.07.2024, 07:28
Máte pravdu, když se do toho člověk ponoří, tak mu dojdou souvislosti. Já se v životě setkal s odborníky na ESE a jejiz argumentace malého děcka mi dodnes zvedá tlak. ESE beru jako symbol podvodníků a těch kteří tvrdí, že ohmův zákon neplatí když na to mají francouzký štempl.
(norm)
(mimo)
Miroslav Revús:
Citace: Jan Yossarian 26.07.2024, 07:28
ESE beru jako symbol podvodníků a těch kteří tvrdí, že ohmův zákon neplatí když na to mají francouzký štempl.
(norm)
Môj názor na nich je podobný.
Ale to sme už naozaj mimo tému.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana