Co je to whistleblowing a co s tím elektrikář?

<< < (2/3) > >>

Jan Yossarian:
Citace: Fuk Tomáš  25.07.2024, 21:29

To ne, whistleblowing em se míní udání nepravostí páchaných chlebodárcem whistleblowera . Takže by se muselo jednat o aktivák instalovaný jeho zaměstnavatele m.

Jééé, to jsem přehlédl, škoda no, byl by průvan na aktiváky :-)

Miroslav Revús:
Prievan by nebol. Aktívny zberač/jímač je legálny výrobok, ktorý sa môže montovať aj v zmysle EN 62305.
To však pre jeho predajcov stráca opodstatnenie a tak ho stále ponúkajú v súvislosti s montážou podľa francúzskej normy. A tu by sa whistleblowing už mohol uplatniť. No nepoznám montéra, ktorý by sa sám napráskal na ČOI alebo TIČR, že namontoval homeopatikum a nechal si zaplatiť za antibiotikum.

Jan Yossarian:
Citace: Miroslav Revús  26.07.2024, 07:10

Prievan by nebol. Aktívny zberač/jímač je legálny výrobok, ktorý sa môže montovať aj v zmysle EN 62305.
To však pre jeho predajcov stráca opodstatnenie a tak ho stále ponúkajú v súvislosti s montážou podľa francúzskej normy. A tu by sa whistleblowing už mohol uplatniť. No nepoznám montéra, ktorý by sa sám napráskal na ČOI alebo TIČR, že namontoval homeopatikum a nechal si zaplatiť za antibiotikum.

Máte pravdu, když se do toho člověk ponoří, tak mu dojdou souvislosti. Já se v životě setkal s odborníky na ESE a jejiz argumentace malého děcka mi dodnes zvedá tlak. ESE beru jako symbol podvodníků a těch kteří tvrdí, že ohmův zákon neplatí když na to mají francouzký štempl.
 (norm)

Miroslav Minařík:
Citace: Jan Yossarian  26.07.2024, 07:28

Máte pravdu, když se do toho člověk ponoří, tak mu dojdou souvislosti. Já se v životě setkal s odborníky na ESE a jejiz argumentace malého děcka mi dodnes zvedá tlak. ESE beru jako symbol podvodníků a těch kteří tvrdí, že ohmův zákon neplatí když na to mají francouzký štempl.
 (norm)

(mimo)

Miroslav Revús:
Citace: Jan Yossarian  26.07.2024, 07:28

ESE beru jako symbol podvodníků a těch kteří tvrdí, že ohmův zákon neplatí když na to mají francouzký štempl.
 (norm)

Môj názor na nich je podobný.

Ale to sme už naozaj mimo tému.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana