Co vše by měla praktická aplikace elektrikáře umět?
Jan Yossarian:
Konečně jsem se dostal k této appce. Sice nejsem asi ten, kdo často vyhledávám svorky ale vychytávka pěkná. Asi skvělý pro toho kdo vidí řadu svorek, nemůže se jednu vytáhnout aby viděl objednací číslo. Výpočty mi náhodou přijdou vhod, když chci něco orientačně ale co se mi líbí nejvíc jsou ti prodejci. Buď zadám město jako konkrétní místo kde budu nebo to vezme mou pozici gps a napíše všechny prodejce co jsou v okolí. Takže i když potřebuju cokoliv jiného než wago, tak mi to dá přehled kdo vůbec v té lokalitě je. Tak katalog fakt nepotřebuju ale výpočty a blízké velkoobchody beru!
Vít Rotrekl:
Citace: Jan Yossarian 29.04.2024, 09:30
Konečně jsem se dostal k této appce. Sice nejsem asi ten, kdo často vyhledávám svorky ale vychytávka pěkná. Asi skvělý pro toho kdo vidí řadu svorek, nemůže se jednu vytáhnout aby viděl objednací číslo. Výpočty mi náhodou přijdou vhod, když chci něco orientačně ale co se mi líbí nejvíc jsou ti prodejci. Buď zadám město jako konkrétní místo kde budu nebo to vezme mou pozici gps a napíše všechny prodejce co jsou v okolí. Takže i když potřebuju cokoliv jiného než wago, tak mi to dá přehled kdo vůbec v té lokalitě je. Tak katalog fakt nepotřebuju ale výpočty a blízké velkoobchody beru!
S těmi prodejci to bude možná problém, protože všichni mají jenom krabicovky. Řadový svorky od Waga v Brněnským Elkovu skoro nikdo nebere, a údajně barevný varianty tam drží jen kvůli mě...
Jan Franěk:
Považuji podobné aplikace za výborné pomůcky. Všechno má svá ALE. Pokud bych neznal jinou aplikaci která obsahuje mnohé výpočty, rozložení konektorů, ....... , ......, tak bych byl touto aplikací zřejmě velmi spokojen. Zaměření recenzované aplikace je jasné a plní dobře svůj účel. Kdyby byla doplněna o další funkce které jsem se už naučil používat v jiné aplikaci, asi by byla jedinou volbou v telefonu. Ale prostě nejde vyhovět všem a všemu.
Za mne osobně jen více podobných počinů, které nám budou usnadňovat a urychlovat práci v terénu. Doufám že se bude aplikace dále vylepšovat a doplňovat. Držím autorům palce.
Henrich Lichtner:
Chcel som si apku stiahnut, no oznámilo mi, že - Táto položka nie je v mojej krajine k dispozícii - u vás to ide a na SK nie? A či robím niekde chybu?
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana