Kdo určí platnost revizních zpráv FVE při rozporu výsledků?

<< < (9/9)

Kamil Novák:
Citace: Milan Hudec  08.04.2024, 08:41

Nejde o to, která z nich je správná, ale o to která nese vadu díla, tj.revize coby služba patří pod ČOI.

Ale pouze v případě, že jde o spor ve vztahu podnikatel (OSVČ) - fyzická (nepodnikající) osoba.
Jestliže by šlo o spor podnikatel - podnikatel (OSVČ) - podnikatel (OSVČ),  tak tam ČOI nemá kompetence ...

Milan Hudec:
Citace: Kamil Novák  12.04.2024, 21:04

Ale pouze v případě, že jde o spor ve vztahu podnikatel (OSVČ) - fyzická (nepodnikající) osoba.
Jestliže by šlo o spor podnikatel - podnikatel (OSVČ) - podnikatel (OSVČ),   tak tam ČOI nemá kompetence ...

Kolega Kastner je předpokládám onou osobou, které nebylo dílo předáno bez vady.

Jan Bocek:
Přečetl jsem celou zajímavou diskusi a napadá mne důležitá otázka:

Byl předan dodavatelem předávací protokol a podepsan zákazníkem?
A má ten protokol opravdu zákazník?

To není z moje hlavy, ale ptá se na to můj právník a sdělil, že to je alfa a omega
celého "problému" okolo FVE a dostací. A s Revizní zprávou to nemá nic společného....

František Šohajda:
Citace

To není z moje hlavy, ale ptá se na to můj právník a sdělil, že to je alfa a omega
celého "problému" okolo FVE a dostací. A s Revizní zprávou to nemá nic společného....

Zajímavé stanovisko právníka?
Tedy když podepíše zákazník neznalý elektro oboru /kolega Kasner to určitě není/předávací protokol,  tak revizní zpráva je k ničemu?? I když napsaná ve stylu podvodu všechno je nejlepší a nejbezpečnější??

Jen se ptám??

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana