Kdo určí platnost revizních zpráv FVE při rozporu výsledků?
Kamil Novák:
Citace: Milan Hudec 08.04.2024, 08:41
Nejde o to, která z nich je správná, ale o to která nese vadu díla, tj.revize coby služba patří pod ČOI.
Ale pouze v případě, že jde o spor ve vztahu podnikatel (OSVČ) - fyzická (nepodnikající) osoba.
Jestliže by šlo o spor podnikatel - podnikatel (OSVČ) - podnikatel (OSVČ), tak tam ČOI nemá kompetence ...
Milan Hudec:
Citace: Kamil Novák 12.04.2024, 21:04
Ale pouze v případě, že jde o spor ve vztahu podnikatel (OSVČ) - fyzická (nepodnikající) osoba.
Jestliže by šlo o spor podnikatel - podnikatel (OSVČ) - podnikatel (OSVČ), tak tam ČOI nemá kompetence ...
Kolega Kastner je předpokládám onou osobou, které nebylo dílo předáno bez vady.
Jan Bocek:
Přečetl jsem celou zajímavou diskusi a napadá mne důležitá otázka:
Byl předan dodavatelem předávací protokol a podepsan zákazníkem?
A má ten protokol opravdu zákazník?
To není z moje hlavy, ale ptá se na to můj právník a sdělil, že to je alfa a omega
celého "problému" okolo FVE a dostací. A s Revizní zprávou to nemá nic společného....
František Šohajda:
Citace
To není z moje hlavy, ale ptá se na to můj právník a sdělil, že to je alfa a omega
celého "problému" okolo FVE a dostací. A s Revizní zprávou to nemá nic společného....
Zajímavé stanovisko právníka?
Tedy když podepíše zákazník neznalý elektro oboru /kolega Kasner to určitě není/předávací protokol, tak revizní zpráva je k ničemu?? I když napsaná ve stylu podvodu všechno je nejlepší a nejbezpečnější??
Jen se ptám??
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana