Kdo určí platnost revizních zpráv FVE při rozporu výsledků?
David Hruda:
Citace: Jan Palička 08.04.2024, 13:29
K té reklamaci potřebuji podklad. Což je ta druhá revizní zpráva.
Nemyslím si to.
Reklamovat můžete bez podkladů, ale určitě je ku prospěchu věci mít něco v ruce.
Radim Strycharski:
Citace: Jan Palička 08.04.2024, 12:10
Tak proč si nechával udělat druhou? Jen tak z plezíru?
Nevím. Vy to víte? Tazatel nepíše, proč má dvě revize, pouze píše, že je má. Jednoduchá a jasná otázka a tady se hned domýšlejí návazné konstrukce, které vůbec nejsou důležité. I když mám pochybnosti o první revizi a nechám si proto udělat revizi oponentní, jak poznám, že je správnější? Protože se mi víc líbí, jelikož odpovídá mým představám o závadách, které tam asi jsou? Tak téma vůbec nestojí. Podle mě je nejblíž správné odpovědi hned odpověď první od Víti Rotrekla.
Jan Franěk:
Zde něco málo z pořízených fotek
Jak dlouho bude trvat než CYA v zemi uhnije? Postačuje jedna zemnící tyč? (hodnotou ne)
Ve svorce která není určena pro laněné vodiče bez dutinky, je mnoho vodičů bez dutinky. V jedné dutince dva vodiče různých barev, stejně tak na několika dalších svorkách. V jedné svorce dvoudutinka a vodič bez dutinky, rozvaděč který dle návodu není určen na hořlavý podklad, je přímo na dřevě. A tak dále, je toho prostě hodně.
Pan Kastner sám poznal že montáž neproběhla úplně v pořádku a když si pročetl dodané návody tak v tom měl celkem jasno. Nejdříve jsem poskytl pár rad a nakonec provedl mimořádnou revizi, která měla sloužit jako podklad pro reklamaci. Protože se tento příběh dostal až sem, předpokládám že dodavatel se na to vyprdnul a reklamaci nechce moc řešit.
Počkáme jaké další kroky budou následovat.
Citace: David Hruda 08.04.2024, 13:03
Ještě malá pounamka: soud se tim vůbec nebude zabývat, pokud nebyly vyčerpány veškeré zákonné možnosti zákazníka (reklamace, odstoupení od smlouvy apod.). Ale to už je spíš na jednání s právníkem.
TO si myslím je velmi podstatná informace (norm)
Kastner Lubomír:
kolegové, musím počkat do zítřka, kdy uplyne 30 denní lhůta od reklamace. Zatím si firma hraje na mrtvého brouka. Pak rád zveřejním další jména, detaily, kroky a postupy a i výsledky.
Miroslav Revús:
Citace: Jan Franěk 08.04.2024, 19:59
Zde něco málo z pořízených fotek
Už dávno som nevidel taký zmätok v inštalácii. Hotové vrabčie hniezdo. Ak to robil elektrikár, tak si zaslúži lopatou po prstoch. (zle)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana